Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Git - zobrazení všech změn ještě před mergem

Myslim, ze mluvime v podstate o tom samem :) Jen vy mate o jednu uroven vic kde vam vic lidi dela na jedne feature naraz a potkavaji se tam - my meli ty featury mensiho rozsahu, nebo se operativne rozbehly do vice mensich vetvi s jemnejsim delenim featur. Ty commity "jdu na kafe" si delali vyvojari lokalne, kazdy pak zodpovidal za commit do hlavni feature vetve (ktery uz byl vycisteny a squashnuty s tim, ze vychazel z te hlavni feature vetve).

Takze na "serveru" uz byly prave ty "ciste" komity typu "bug #123 sjednoceni pouzitych fontu" (zatimco mezikroky "obrazovky a1-a12", "b1-25","jdu na obed", "docisteni a10 pro includy", "a4 nesedi example, ale uz jdu domu - projit jeste ostatni examply","oprava a1-a5 ohledne ukazek starsi verze", "c1-c5", "c6-c17" mel ten vyvojar u sebe a "bug #123.." bylo az to squashnuti do sdilene casti - uz bez preklepu a naslednych oprav a s examply, kde ty fonty byly vlastne textem a tykaly se neceho jineho) - a vysledek byl, ze fonty byly sjednocene na vsech obrazovkach, ale priklady pro jiny produkt mely puvodni fonty.

Protoze celkem casto ty jednoduche komity nebyly tak uplne jasne jak udelat nejlip, bylo treba postupne zkusit nekolik pristupu, vychytat preklepy, clovek na tom delal treba i par dni v kuse (nemluve o tom, ze obcas byl prerusen dulezitou opravou/upravou v prioritnejsi casti a pak se k tomu zase vracel). Takze se ukladalo/komitovalo porad u vyvojaru (i veci, ktere byly "momentalne rozbite") a centralni vetve sdilene mezi nezavislymi vyvojari uz byly "dostatecne stabilni" v kazdem kommitu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny