Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win 10 - jde odinstalovat Defender?

Tieto kostrbaté snahy "postihnutých", vycucnuté kdesi zo skriptov z Githubu, neodstránia, nezastavia ani neodinštalujú Defender, akurát môžu naboriť systém do tej miery, že desina odmietne mesačné záplaty - WU.

Bezpečnejšie je odstavenie Defender v politike Gpedit.msc alebo priamo v Registroch, lenže pri každej novej ediícii z genézy čias zrodenej W10, sú vývojármi tieto kľúče v Reistroch, dll, kontajner s *exe mierne pozmenené, aby do Defender nestkali svoje rypáky samozvaní kutilovia so "zľatými ručičkami".

Defender sa nedá korektne žiadnym skriptom, dávkou v cmd.exe alebo v PowerShell odinštalovať z desiny tak, ako to bolo možné zo sedmy. Dá sa jedine vypnúť, aby nestkal rypák do snahy warezákov, ktorí si cpú do svojej mašiny celý net. (priznám sa, robím to občas tiež, že ťahám a inštalujem úplne všetko z temných hlbín netu, aj čínske či sovietske *exe, o porne ani nepíšem, to navštívim aj na stránkach KĽDR. prípadne od zelených, emzáckych marťanov s koitusom tykadiel na palici s bambitkou namiesto rozkošných papúl pri fajčení (kouření). Lenže zakaždým týmto kutením, inštalovaním, obnovím primány a aktívny oddiel so 100%, vyladenej, čistej bitovej zálohy systému, spravenej pod WinPE, čo je robota cca do piatich minút pre rýchlom HW.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny