Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win 10 - jde odinstalovat Defender?

Nudo, jestli sis nevšimnul, uvedl klasický zápis v registru na zakázání Defendera přes politiku, tak nechápu smysl těch tvých protiřečících se nesmyslných blábolů.
Nudo, už jsme to tu spolu rozebírali. Defender lze odstranit z instalačky i z nainstalovaného systému. Defender. SecurityHealth (Zabezpečení Windows) není Defender. Jak Defender odstranit z nainstalovaného systému jsem uvedl v prvním příspěvku. A nevšimnul jsem si, že by dělal problém s WU (i když to možné je, pokud tomu tak je/bylo, uveď konkrétní KB, které nelze nainstalovat v případě odinstalovaného Defendera (všechny balíčky začínající na "Windows-Defender"). Problém s WU dělaly jiné balíčky po odinstalování (např. SenseClient, HVSI...), ale ty nejsou přímo součástí balíčků Defendera. Navíc i když nějaký balíček způsobil nemožnost instalace nové aktualizace, dalo se to řešit (instalací chybějícího balíčku nebo přiložením balíčku k instalované aktualizaci), ale jak jsem psal, ještě jsem si nevšimnul, že by takový problém způsobil balíček Defendera.
Takže Defender zakázat i odinstalovat jde, obojí jsem popsal. A co se týče upgradu, logicky se musí odinstalovat Defender i z instalačky, pokud chceš, aby po upgradu byl odinstalovaný Defender.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny