Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hľadám smartfon do 450€, foták základ

Ahoj,potreboval by som poradiť pri výbere mobilu,

hlavnou prioritou pri tom pre mňa je foťák keďže výkon v tejto cenovej kategórii je pre mňa viac než dostatočný
viem že mobil nieje na fotenie ideálny no niekedy je pre mňa nutné rýchlo spraviť fotku a rovno ju preposlať cez email a pod.

druhý parameter čo pozerám je veľkosť, nechcem niečo ako malý tablet teda do max ale naozaj max do 6,5"

a posledný parameter mám asi tu cenu okolo 450€ aj niečo cez 500 ešte, ono mobil mi nevydrží dosť dlho aby som si dovolil dať zaň viac.

ako prvé som pozeral samsung no tam som narazil na prekážku ich veľkosť.
druhý som sa zapozeral po Huawei P30 no tu sa bojím aktualizácii od google ci neskôr budem mať prístup ku google play google disku gmailu mapám a pod. priznám sa že tomuto moc nerozumiem tak sa toho dosť obávam. P30 som mal už v ruke keď som sa ju chystal kúpiť no v tom mi predávajúci začal toto rozprávať s tým že mi nevie povedať ako to bude

Dúfam že sa tu nájde pár ludi čo mi teda bude vedieť poradiť alebo vyvrátiť moje obavy a predom ďakujem za ich rady. Tiež sa ospravedlňujem ak tu už podobná téma je alebo tu píšem blbosti.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mobil by som mal už kúpený no kvôli problému ktorím je vírus vo svete mám kamenný obchod kde som chc… poslední
miky265 27.03.2020 19:15
miky265

mobil by som mal už kúpený no kvôli problému ktorím je vírus vo svete mám kamenný obchod kde som chcel mobil kúpiť zatvorený (pracuje tam známi, takže cca 15% dole s ceny )

nevadí počkám si, no čo ma tak zaujíma o toho Xiaomi Note 10 ak by mi niekto vedel povedať koľko cca zaberajú tie fotky miesta ? myslím klasický režim hlavným foťákom.
ono aj keď fotka bude mať 22 Mpx tak musí byť snáď skoro 15-20 MB veľká (aj keď neviem o koľko je to moc oproti konkurencii)

uvedomujem si že je to asi trochu trápna otázka no píšem ju na základe toho že do mobilu sa nedá dať SD karta

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru