Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Základná doska je mimo

Prečítal som si za teba manuál, keďže čítať zrejme nevieš, a nič o tom sa v ňom nepíše. Ale typujem že to bude mať niečo spoločné s HDD/SSD. Konkrétne, bude ti to zrejme blikať keď to bude na disk niečo zapisovať (asi).

A prosím, už sa tu ďalej nič nepýtaj. Podľa toho, čo tu píšeš si buď z nás robíš len srandu, alebo si naozaj človek, čo sa vôbec nevyzná v PC. V takom prípade ti odporúčam celý PC nechať zapojiť a nainštalovať OS nejakému kamarátovi alebo to daj do nejakého "PC Servisu?" aby ti to spravili. Pochybujem totiž, že budeš vedieť nainštalovať OS, keď ani nevieš ako sa PC zapína...

Pochopil by som, keby ku danej case nebol žiadny manuál. Ale do prčic... keď si zadáš do google celý názov tvojej case (zalman Z1 NEO manuál) tak hneď prvá stránka (https://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=19) je tvoja case, a hneď pod obrázkom máš tlačítko "DOWNLOAD MANUAL". Tak si ho stiahni, a preštuduj si ho. Naozaj to nie je nič zložité.

PS: A použi prosím Slovenský alebo Český Google. Nie Francúzky ani Anglický ani Nemecký ani Poľský ani neviem ešte aký. CZ alebo SK google (google.sk , google.cz).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny