Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win10 - Po preinštalácií bez príčiny seká

Main Gáát, toľko obštrukcií s W10.

Však práskni do mašiny SSD, na fleške si cestou Rufusíka najprv vyrob z ISO W10 búta a sprav úplne čistú inštaláciu desiny na vyčistený SSD-disk, čistý z ISO v príkazovom riadku nástrojom Diskpart.exe - Clean - Active - NTFS.

So záplatami desiny po jej pripojení je to robota v trvaní max. po dobu 40 minúť so 100% istotou panenského OS.

W10 už nie je skostnatelá W7, kde sa celú noc, ako sople, ako muchy z omáčky ťahali záplaty do aleluja, pričom nemali po reštartoch konca-kraja.

Zbav sa následne v čistej desine bloatware cestou Dism++, a až teraz si tých cca 10 GiB dát na oddiele C:\ (logicky bez hiberfile a swapu) slušne a poctivo v Image bitovej zálohy ulož kdesi vhodne po ruke. (napríklad stačí na sekundárny logický oddiel SSD skomprimovaný v nejakej zložke). Obnova zo zálohy po reštarte PC trvá max. do piatich minút.

Ak máš bitovú zálohu systémových oddielov pod WinPE už finálne uloženú, tak si do desiny napráskaj obslužný SW, trebárs cracky, patch, proste všehochuť pouličnej zmesky, čo darknet v štvrtom leveli dal. Obnova čistého OS zo zálohy vec zaručene istí. Trebárs každých 24 hodín denne.

Inštalácia SW balíkov z *exe do vyladeného OS nie je až taká drina, pravda na molochy v podobe MS Office, CorelDraw xX a spol. obdobne tučného, mastného SW.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny