Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rada notebook kancl práce - do 15k max 20k

Dobrý den,

potřeboval bych radu ohledně NTB do 15k /max 20k/. Na hry mám herní PC + PS4 takže nepotřebuji herní notebook. Potřebuji něco na office, sem tam film popř. stream filmu FHD/4K do TV. Nic víc. Požadavky - do 15k, alespoň 8GB ram (nejlépe abych mohl dokoupit dalších 8GB později popř. nejhůře aby se dal vyměnit celý 8GB slot za 16gb, ssd 256gb (nejlépe 500+). Pak aby tam byl HDMI slot. Aby ten NTB vydržel pár let. Nic víc mě nezajímá (barva, num klávesnice atd..) Je možné něco takového sehnat? Koukal jsem na Lenovo Gaming L340-15IRH ale to je pro mě prostě zbytečné když na tom nebudu hrát (má sice fajn GPU, cpu a RAM ale zbytečné pro moje využití).

Díky za odpověď

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jenže když bych měl vzít ntb kolem 25k, tak si koupím macbook air 13, že jo :) Tak nějaké to Lenovo…
Nemeda 12.03.2020 12:03
Nemeda
Co nejaky Thinkpad? Ja vim ze uz to taky davno neni co kdysi, ale porad rozumnejsi nez ty nizsi rady…
lucifer 12.03.2020 14:18
lucifer
Tak PseudoThinkPad E řada je taky plastově mizerná. Plasťák jak vyšitý. Tazatel ať nečeká, až mu něk… poslední
Probook 13.03.2020 14:05
Probook

Jenže když bych měl vzít ntb kolem 25k, tak si koupím macbook air 13, že jo :) Tak nějaké to Lenovo či Dell co doporučíte? Peníe mám i na mac ale jen sem nechtěl utrácet tolik za práci kterou na tom chci dělat:)

Tak PseudoThinkPad E řada je taky plastově mizerná. Plasťák jak vyšitý. Tazatel ať nečeká, až mu někdo dobře poradí a ujistí se v servisních/maintenance příručkách/manual. Bohužel už i Lenovo zdegradovalo ThinkPady.
Ještě varuji před Lenovo praktikama, kdy často dávají RAM napevno do desky. Variabilita rozšiřitelnosti RAM je značně omezená, pokud vůbec nějaká. Klidně to takhle vymršili na ThinkPad T490. Ještě dobré to bylo na TP T480.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru