Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP Deskjet 2050 nejde spustit

K stolovému počítaču som používal tlačiareň HP Deskjet 2050. Ale to už je asi 8 rokov. Teraz som ju dal dcére, ale po pripojení k notebooku ju nejde spustiť. Vie niekto poradiť? Ďakujem.
Změna předmětu, původně: HP Deskjet 2050 (karel)
Změna kategorie, původně: PC sestavy (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Main Gáát, podrobný dopyt priamo k veci, ako hovado. Ty si nejaký ambiciózny, dlhokorký neandrtálec… poslední
Nuda 13.03.2020 18:56
Nuda

Main Gáát, podrobný dopyt priamo k veci, ako hovado. Ty si nejaký ambiciózny, dlhokorký neandrtálec nasáčkovaný v Bratislave, okotený pôvodom ta het z Východu SR? Určite máš dokončené tri VŠ na prestížnych univerzitách, ala Sládkovičovo, PF ÚK v Košicoch, ala I.Macejková pričom dcéra sa pripravuje na plagiátorskú rigorózo diplomovku copy/paste podľa vzoru eštébáckej, SVK mafie lumpenproletariátu protekčných parchntov, majiteľov Sľovenska, s.r.o., a.s.

Však je to klasika multifunkcia, ktorú je nutné v I. rade pripnúť káblom k napájaniu, v II. rade prepojiť USB2 portmi a káblom k spustenému noťasu, ktorý je na živo, live, prepojený modemom k sieti amerických, protisľovenských, vykorisťovateľkých, západných, kapitaľistických Internetov a počkať, než si rozkošne krásnej dcérke jej neznámy, americký OS nainštalovaný mašine, stiahne patričné ovládače k tlačiarni HP. Zrejme noťas disponuje viacero USB2/3 portami, trebaloby-treba ich otestovať kolom dokola všetky.

Teraz sa len modlite celá rodina s blízkymi osobami, aby po niekoľkoročnej odstávke v tlačiarni nepreskočil synchrón hnacích koliesok vyrobené z "trvácneho" plastu, prípadne sa neulomil nejaký prevodový zub určený k posuvu flajstra f;A4 lebo bol prisušený rozprskaným tonerom.

Jediná výhoda pri týchto HP-čkach je, že sa dalo tlačiť aj bez farebného toneru zasunutého v sánkach alebo ak bola farba vycákaná až na nule, na doraz. Čierny toner stačil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru