Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pracujzdomova.sk - podvod alebo nie?

Ma niekto skusenosti s tymto systemom? Podla mna je to podvod, ale forma reklamy ktoru maju sa zda byt na prvy pohlad seriozna. Samotna stranka vyzera tak ako keby ju robil clovek bez absolutnych znalosti dizajnu a spravil ju za 5 minut aj s cik-pauzou. Co pre firmu ktora robi aj webove obchody - resp. support na uzivatelskej urovni (ako aj deklaruju v popisoch) sa mi zda byt trosku neseriozne - prezentovat sa takym webom.
Maju dost vyraznu bannerovu reklamu na Azete (pokec) - co sa mi zda trosku neseriozne od Azetu ak podporuju takychto podvodnikov (ale mozno sa mylim).
Po nezavaznej registracii mi zacali chodit emaily od p. "Mgr. Mikulasa Artima" ktory velmi obhajuje system ktory "sponzoruje" (cokolvek je uz tym myslene).

Mate s touto firmou skusenosti? Lebo dost by sa mi teraz hodilo zarabat 60-80tis mesacne z domu, teraz musim robit 8 hodin denne mimo domu a nevychadza mi to ani z polovice tolko. :))

Předmět Autor Datum
podvod:-D
MM_tank 01.09.2008 18:18
MM_tank
Tebe nezarazilo že tam nepíšou co to je za práci? ;-)
Vladimir 01.09.2008 18:41
Vladimir
Klasika. MLM jako Amway, Skyline, Herbalife. Podvod to vlastně není (to by je sebrali), ale proděláš…
Rce 01.09.2008 23:26
Rce
8-) U každé pyramidové gamesy můžeš udělat vlastní podřadnou konstrukci pyramidy. A tedy být nahoře,… poslední
AZOR 03.09.2008 03:50
AZOR
od takých "firiem" ruky čo najďalej
Liddry 02.09.2008 11:26
Liddry

8-) U každé pyramidové gamesy můžeš udělat vlastní podřadnou konstrukci pyramidy. A tedy být nahoře, tak aby se Ti to vyplatilo. Staci jen sehnat dost volu pod sebe. A že to věru neni tak složité, volu je dost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru