Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PIXMA G2400 - pomoc s plněním

Dobrý večer,

prosím o pomoc s naplněním této tiskárny. Je to trochu zoufalství, že píši sem, byť mám manuál, ale nějak nedokážu rozlousknout jednu chybu.

Stručně: zaschla hlava černé barvy, tak šla ven, dostala čistič atd., připutovala zpět do tiskárny - zatím ok. Nyní je potřeba znova dostat ikoust skrz hadičky ke hlavám, protože po vyndání hlavy se tam nasál vzduch a inkoust se částečně vrátil k nádržkám.

S tím už se peru asi dvě hodiny. Při prvním spuštění se jen podrželo tlačítko "stop" a tiskárna už si poradila, teď to ale nefunguje, jak tedy na to?

Je to dotaz snad jen pro ty, kteří tento bazmek vlastní, protože je to trochu alchymie, zkouším štěstí.
Jdu bádat dále a předem děkuji!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím a připojuji ještě jednu otázku k tomuto vláknu. Kromě toho, že už používám inkoust lomond, m… nový
windowsáč 14.07.2020 18:05
windowsáč
Nemám praktické skúsenosti s týmto typom tlačiarne.Skúste návod uplne od začiatku alebo youtube,pekn… nový
fade 16.07.2020 13:11
fade
Dobrý den, je mi jasné, že to bude nějakým nastavením. Napadlo mě i, jestli to není záměr, protože… poslední
windowsáč 18.07.2020 13:57
windowsáč

Zdravím a připojuji ještě jednu otázku k tomuto vláknu.
Kromě toho, že už používám inkoust lomond, mám problém s nastavením hlavy tiskárny Canon G2400.

Vždy při finálním nastavování, kdy už je pod skenerem list se specifickým výtiskem pro nastavení hlavy, tak proces zkrátka selže. Hlava tedy nejde nastavit a tiskárna tiskne křivě. Má nové hlavy, při tisku nevynechává, jen je to takové kostrbaté. Při kontrolním výtisku, jestli nejsou zanešené trysky, je tisk úplně bez problému.
Tušíte, kde by mohl být zakopaný pes? Opravdu nechci jen tak kupovat novou tiskárnu, když tahle jinak maká, včetně skeneru jinak bez problému.

Děkuji

Nemám praktické skúsenosti s týmto typom tlačiarne.Skúste návod uplne od začiatku alebo youtube,pekne pomaly aby ste niečo neprehliadli.
Uisťujem vás že atramentom alebo kazetami to nieje.A ak mate novú tlačovú hlavu tak to bude jedine nastavením tlače.(tlačiarne)

Dobrý den,

je mi jasné, že to bude nějakým nastavením. Napadlo mě i, jestli to není záměr, protože elektronika počítá výtisky a tiskárna má něco málo přes 4000 natisknutých listů. Na nových hlavách však jen cca do 500 listů.
Nelze tiskárnu nějak resetovat opravdu tak, aby zapomněla všechno nastavení a chovala se jako poprvé spuštěná?

Postupoval jsem dle manuálu a zkoušel to několikrát a vždy to skončí na stejné chybě, o které ale nejde nic najít - pouze, že je třeba navštívit servis. To mi přijde jako blbost, protože tiskárna jinak tiskne, skener skenuje i kopírka jde normálně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru