Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To reklamuj není to ojedinělí u Logitechu a jejich hlodavců...
sambilionk 20.03.2020 22:37
sambilionk
Mam s Logitech mysma myslim docela zkusenosti, sam jich mam vic, doporucil jsem spouste lidi, nikdy… nový
RedMaX 20.03.2020 23:13
RedMaX
Jo tak to si projeď komenty u bezdrátovek např na CZC kde je to snad vlastnost spínačů buďto ihned n… nový
sambilionk 20.03.2020 23:47
sambilionk
Presne jak pisu, dela to 1% vadnych snimacu, coz je uplne to same jako u ostatnich mysi. Sam jsem se… nový
RedMaX 21.03.2020 08:12
RedMaX
Píšu že to bylo u vícero řad a typů myší Logitech,1% sis vycucal z prstu akorát ty po forech je toho… nový
sambilionk 21.03.2020 10:00
sambilionk
Jak rikam, sam mam 3 mysi Logitech, ruzne typy, doporucoval jsem to ruznym lidem, ktery to doma maji… nový
RedMaX 21.03.2020 10:24
RedMaX
Jo to sem si myslel podle toho co máš plus pár kusů cos doporučil hodnotíš ? Snad píšu že toho je po… nový
sambilionk 21.03.2020 11:16
sambilionk
Také používám Logitech (momentalne MX Master 2S hlavně kvůli scroolovani v dokumentech), předtím jse… nový
HPET 21.03.2020 12:00
HPET
Jo, koukal jsem na to. To je docela sranda, ze se problem vyskytuje u jejich dvou nejdrazsich wirele… nový
RedMaX 21.03.2020 17:19
RedMaX
Nauč se pořádně číst když na něco reaguješ,nikde nepíšu že všechny Logitech maj vadný spínače,to sis… poslední
sambilionk 21.03.2020 18:59
sambilionk

Mam s Logitech mysma myslim docela zkusenosti, sam jich mam vic, doporucil jsem spouste lidi, nikdy si nikdo nestezoval, ze by mu to tohle udelalo. Takze nekecej, jestli se to stane v 1% pripadu, tak je to hodne.

Jinak ale souhlasim, vadny spinac, reklamace. Samotnemu se mi to stalo u mysi Fujitsu, bohuzel asi tyden po skonceni zarucni doby. Smerem k Fujitsu z toho nic nevyvozuju, byla to jedina mys od nich, kterou jsem mel a mohl jsem mit proste smulu.

Jo tak to si projeď komenty u bezdrátovek např na CZC kde je to snad vlastnost spínačů buďto ihned nebo během záruční doby,mě to začla dělat po záruce M235 takže to není u jedný série/typu atd, atd...Logitechů sem měl celkem dost a jedu jenom na nich a tak bezchybný určitě taky nejsou a ten shit servis v Pl tomu dává taky korunu.

Presne jak pisu, dela to 1% vadnych snimacu, coz je uplne to same jako u ostatnich mysi. Sam jsem se setkal s mysi s vadnym snimacem take a nebyl to samozrejme Logitech, uz jsem psal. Ta nahoda, ze ten snimac bude vadnej je opravdu mala. Ty jsi tu smulu mel, tak si tu na Logitechu vybijis svou zlost, to nema dal cenu komentovat.

Píšu že to bylo u vícero řad a typů myší Logitech,1% sis vycucal z prstu akorát ty po forech je toho víc než dost co sem projířděl dřív,to 1% je možná tak u scroll kolečka co se mírně vracelo zpět a bylo to taky nějaká vlastnost další a mě to dělá u G400 a nejsem jedinej.

Jinak nevím co do toho motáš ostatní výrobce,vada se týká Logitechu a vyjádřil sem se k tématu nic víc,neházím sem nějaký nesmyslný údaje o procentech takhle si můžeš obhájit všechno co se sere,myši patřej k dražším tak by to mělo odpovídat ceně což už pár let neplatí u týhle značky a výrobků,já si tu nic nevybíjím zlost ale taky to neobhajuju jak fanatik,dál to nemá cenu komentovat v tom se shodnem tazatel narazil na to tvoje jedno procento a má smůlu hned po půl roce tečka....

Jak rikam, sam mam 3 mysi Logitech, ruzne typy, doporucoval jsem to ruznym lidem, ktery to doma maji v nejakych desitkach kusu, u vsech jsou ty mysi Logitech ok. Jedinej kdo ma s Logitechem problem jsi tu ty. Doporuceni pro tazatele je zrejme, normalne to vyreklamovat, dostane novou bezvadnou mys. Nebude s tim zadny problem.

Jo to sem si myslel podle toho co máš plus pár kusů cos doporučil hodnotíš ? Snad píšu že toho je po forech plno + odkaz třeba na CZC kde s tím uživatelé měli problém taky,jejich slavný volanty co přišli s vadou už z výroby atd řešilo se to i tady na poradně,loupající se guma atd ,takže jenom já že mám problém je dobrej nesmysl .

V tvém podání mám tu Fortron Blue Storm II 500W jede do teď i ostatním co ho prodejce prodal (dával sem i ty levný jetý Futrony po známejch a všem jedou taky) a je to super PSU/značka protože mě jede po x letech kdežto nějaký to procento kterým zkapal je minimum a jenom oni maj nějakej problém.:-D

Ano super normálně vyreklamovat počkat si měsíc na vlastní náklady odeslat protože pobočky budou asi zavřený u půl roku starý myši a pak čekat na novou,to že bude pak už bezvadná a nebude problém to mluvíš jak zástupve Logitechu,to neví nikdo co vydrží asi jenom ty....

Také používám Logitech (momentalne MX Master 2S hlavně kvůli scroolovani v dokumentech), předtím jsem také jednu Logi, žádný problém, ale u tohoto modelu G PRO stejný problém zaznamenalo více lidí, nevím jestli problém pochazel z Firmware nebo mechanické vady (hodně se zminuje spínač), ale na tu myš a přímo ten duble-clic najdeš hodně stížností a dotazů :
https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=+logitech+g+pro+wireless+-+Double+click.&ie=utf-8&oe=utf-8

Jo, koukal jsem na to. To je docela sranda, ze se problem vyskytuje u jejich dvou nejdrazsich wireless mysi (G Pro a G903). Ale stane se. Firmware bych skoro vyloucil, spatna varka vadnych spinacu, nic vic, proste to vyreklamuje, dostane novou a bude to v pohode.

Mne slo o ten jeho canc, jak vsechny Logitechy maji vadne spinace, coz proste neni pravda. Logitech je v mysich spicka, ale nic neni dokonale a vada se stat muze, je to vyjimecne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru