Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sdílení videa

Dobrý den,
mám dotaz,
potřebovala bych sdílet video svých lekcí tance, ale tak aby si jej mohli klienti pouze prohlédnout, zatančit si a po určité době bych video chtěla z webu smazat nebo jim odebrat přístup.
Zkoušela jsem online taneční lekci na meet, ale čím víc klientek se připojilo, tím víc vázla kvalita zvuku nebo obrazu.Navíc mám i starší paní, které s pc moc nekamarádí a už online lekce přes meet byla pro mnho z nich problém, jelikož neumí anglicky.
Zkusila jsem živé vysílání fb, insta, vložila video na YouTube, ale tam mi skrz hudební autorská práva zeslabují hudbu.
Tak jsem zkusila sdílet natočenou lekci přes svůj Google drive disk a Google fotky, ale tam nejde nastavit video jen ke zhlédnutí, přesto, ze to tam zaškrnu, že mají přístup jen sledovat, psaly mi klientky, ze si stáhly video do svého drive disku nebo do svých fotek na Googlu.
Kam tedy nahrát video, aby si jej mohli přihlášené klientky jen prohlédnout a zacvičit si podle něj ve smluveny čas? Vlastní webovku nemám.

Nějaká rada ??

Děkuji ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pochop jednu vec...akonahle mam moznost si video pozriet tak si ho viem aj stiahnut....to video sa p… poslední
fleg 23.03.2020 11:55
fleg

Pochop jednu vec...akonahle mam moznost si video pozriet tak si ho viem aj stiahnut....to video sa prehrava na mojom pc a ty s tym nevies nic urobit. Keby si aj pouzila nejaku propietarnu technologiu, ci vstavany prehavac na webe, kde je zablokovany js a znemoznene nahravanie aj tak si mozem video stale nahrat zaznamom obrazovky a s tym nespravis nic. Na tomto si vylamali zuby aj velke firmy ako Sony a ich protipiratske ochrany nikdy nefungovali.
Take nieco, ze das niekomu nieco pozriet na urcity cas proste nejde.
Vymysli si iny ekonomicky model.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru