Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nepravidelné, ale časté krátké záseky s černou obrazovkou během práce

Tak mám nové zjištění :-) Asi jste na to kápnul, protože s interním LCD to dělat přestalo. Dělá to pouze u toho externího. Teď je otázka, jestli je to monitor, kabel nebo nějaké nastavení.
Co mě ale zarazilo, že když externí monitor odpojím a podívám se na nastavení nVidia ovladače, tak tam mám strašně málo voleb, v podstatě jen jednu sekci s nastavením 3D. Jakmile připojím externí monitor, tak se mi zpřístupní o dost víc voleb. A pak také na tom externím monitoru mohu spustit jedinou hru kterou mám (starou deskovou hru) s tou nVidia grafikou (je tam nastavená jako použitá) a s tím interním jí tam nevidím a vidím tam pouze tu interní. A to okamžitě mění jen po připojení HDMI kabelu do počítače. Někde v nastavení jsem viděl, že k tomu internímu monitoru je nějak "přiřazena" gr. karta interní, zatímco k tomu externímu je přiřazena nVidia. A nevím, jak to případně změnit.
Díky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny