Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tisk z DOSu na LPT1 na nasdílenou síťovou tiskárnu nefunguje u uživatele (u admina v pohodě)

Pod userem ten příkaz nejede.

Ale teď jsem zjistil, že na druhém počítadle to funguje, tiskárna se k LPT1 připojí, a jediná změna je, že vlastníkem (v oušku zaezpečení u té tiskárny) je právě ten user. Mohlo by to být tím?
Na tomhle druhém počítadle jsem totiž pro tohle nasdělování a připojování udělal dočasně z usera admina, tu tiskárnu jsem pod ním i nainstaloval, a po skončení jsem z něj zase udělal usera - ale vlastníkem té tiskárny už zůstal.

A na tom počítadle, kde to nefunguje, jsem tu tiskárnu nainstaloval pod adminem(jiným userem), a až pak jsem z usera udělal admina a napsal ten příkaz, a pak jsem ho zase vrátil na usera.

Takže to vypadá, že jen vlastník tiskárny k ní dokáže připojit LPT1, nebo nějaký admin, žádný jiný user něž vlastník ne.

Teď jsem zkusil převzít vlastnictví u té nechodivé tiskárny tím userem, ale ačkoliv je user teď vlatník, tak to pořád nefunguje! Jedině když ho přihodím ke skupině adminů, tak to jede.
Sakra, co s tím?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny