Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s výběrem mobilu Xiaomi/Honor

Dobrý den. Potřebovala bych poradit s výběrem telefonu pro manžela. Manžel by chtěl mobil hodně na focení a foťák prý nechce. Cena by měla být do 9000. Nemůžu se rozhodnout mezi Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/128GB a Honor 20 6GB/128GB. Mohl by prosím někdo poradit a i popsat důvod. Velice děkuji. PS: Tyto dva jsem zvolila z důvodu, že manžel o jiných nemluví.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Předem děkuji za odpovědi. Ještě se zeptám. Nevíte, jak jsou na tom tyto mobily při natáčení videa?…
Katkaa28 23.04.2020 07:59
Katkaa28
Ak mu chces spravit radost myslim, ze krok vedla nie je Huawei P20 (lite, PRO), ci P30. P40 je sice… poslední
fleg 23.04.2020 09:33
fleg

Předem děkuji za odpovědi. Ještě se zeptám. Nevíte, jak jsou na tom tyto mobily při natáčení videa? Jestli se při chůzi hodně třese obraz? Krom toho, nevím jakou radost by měl manžel z vysouvací kamerky/foťáku. A někdo psal že Honor je problémový, tak to mě trochu štve, mě se celkem líbí a chtěla jsem si jej koupit.
Jestli ještě někdo přihodí jiný tip mobilu v této cenové relaci, budu ráda. Ještě přihodím požadavky. Takže cena do 9000, převážně na focení a natáčení videa i za chůze. Manžel hry nehraje a na FB chodí spíše na Pc, teda co já vím ;-)
Opět díky.

Ak mu chces spravit radost myslim, ze krok vedla nie je Huawei P20 (lite, PRO), ci P30.
P40 je sice super, ale je to este relativne drahe a navyse nema (zatial) podporu Googlu, cize aplikacie sa instaluje cez Huawei store , co vsak atial vsetci recenzenti hodnotili, ze je to pouzitelne hoci sa toho na zaciatku bali.
K traseniu obrazu...popozeraj, ci ma mobil hw alebo aspon sw stabilizaciu obrazu, to redukuje to trasenie, respektive ho uplne odstranuje.
Moja P20 Pro to ma.
Honorom sa vyhni, poznam len par uzivatelov Honorov, ale spokojny nie je ani jeden.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru