Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nootebook - zformátovaná recovery partition?

Prosím o pomoc,právě jsem si zformátoval hadr z mého nového noťasu(po útoku viru)v domění,že mi zůstane OS win Vista Home Premium ve skrytých souborech(instalační CD nemám),ale při bootování mi píše OS nenalezen.Při XP i po formátování mi vše bez problémů naběhlo,tak si říkám,kde jsem udělal chybu.Jestli jsem úplně vymazal OS,dá se někde stáhnout?Mám přeceproduct key na štítku.Děkuju za jakoukoli pomoc a radu.

Změna předmětu, původně: Nootebook (host)

Předmět Autor Datum
Co to je za notebook? V navode nemas napisane ze ako sa robi recovery? Moze sa to spustat klavesou p…
MM.. 04.09.2008 23:24
MM..
instalačka má přes 2,5giga tak jedině snad přepálit nebo někde po torentech ale tam budou spíš pirát…
MM_tank 04.09.2008 23:47
MM_tank
"Vyborny" napad vyrobcov notebookov ako usetrit je to, ze prestali dodavat najprv originalne oem cd,… poslední
fleg-sk 05.09.2008 13:04
fleg-sk

"Vyborny" napad vyrobcov notebookov ako usetrit je to, ze prestali dodavat najprv originalne oem cd, neskor aj recovery cd a sucasny trend je skryta particia, na ktorej je recovery systemu. Vacsinou sa vsak musi rozchodit z instalacneho cd, ktore si musis vytvorit pri prve instalacii systemu cez dodany software. Robi to tak HP a Sony min a ten kto to vymyslel tomu by som dal ruky odtat, pretoze uz vidim ako si bfu vytvara hned po kupe startovacie cd resp dvd (hp malo recovery na 6cd alebo 2 dvd ak sa nemylim).
Bombonikom su potom odpovede na support linkach ako napr ked sa spytas, co mas robit ked si chces na svoj novy nb nainstalovat xp a nemaju ovladace...odpoved znie...nas nb sa predava s predinstalovanym systemom Vista a je to JEDINY system, ktory podporujeme. Downgradom na XP prichadzate o akukolvek moznost suportu a o zaruku na system (odpoved zo Sony). Kretenizmus najvyssie zrna.
Opat je 99% mnou predanych Asus, pretoze ako jeden z mala pochopil sucasny stav a podporuje xp u vacsiny svojich modelov a to dokonca dodanym instalatorom all in one.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru