Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemDůležité Poradna bez reklamy

A poradna je youtuber nebo jak?

Tak snad logicky kdyz pravidelne koukam na nejakyho youtubera, tak z jeho videi ziskam ty informace, ktere potrebuju.
Ja pouzivam poradnu, tak bych ocekvala, ze kdyz uz, tak informace o tom, kde a jak prispet, budou na poradne. Ne schovane nekde v nejakem youtube videu, na ktera se nekoukam, nebo na nejakem patreonu, ktery nemam duvod googlit a pak na nem jeste hledat nejakou poradnu.

Kdybys sem dal odkaz na poradnacky patreon misto vymysleni argumentu, proc ho sem dat nemuzes, tak uz tam mozna par prispevku bude. Ja bych se na to taky treba aspon podivala a pripadne nejakou podporu zvazila. Takhle nemam duvod. A me to trapit nebude, zatimco pro tebe uz to bude horsi, protoze na poradnu prispeje mene lidi.
Pokud ty od nekoho neco chces, je vhodne mu to maximalne usnadnit. Nebo snad kdyby sis ode me treba chtel pujcit vrtacku, tak taky budes trvat na tom, ze ti ji musim dovezt az k tobe domu, protoze prece ty se nebudes obtezovat pro ni dojet ke mne a ja snad umim taky jezdit vlakem, ne? Co na tom, ze je to laskavost ode me, takze je slusne, abys ty vysel vstric mne, ne ja tobe.

Proc neni odkaz na Patreon treba aspon v sekci "Podporte nas"? Proc neni sekce "Podporte nas" treba i na nejakem viditelnejsim miste nez nekde v paticce? Kdyz umozujete vypnout na p.net reklamu po podpore pres patreon, tak by nekde nahore treba kus od "Pocitacova (ci jina) poradna" mohlo byt tlacitko "Nechcete videt reklamy? Podporte nas!" a linknout to do sekce "Podporte nas" (kde bude i ten patreon). Mohlo by to fungovat nez nejake tajnustkarske zminky o patreonu, ktery si mame vygooglit sami :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny