Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemDůležité Poradna bez reklamy

Dobrý den, v mém příspěvku jsem se snažil vysvětlit, že to má být postavené motivačně, aby jednatelé s. r. o. a zároveň ty samé osoby zde přispívající a radící, ti všichni byli hodnoceni a odměňováni tak jak zde radí, tak jak jsou hodnoceni uživateli poradny a hlavně za to, jakou práci odvádějí pro část poradny, kterou vizuálně vidí veřejnost. Často tu čtu dlouhá vlákna a obdivuji i vaši trpělivost. Bohužel se říká, že 100x nic umořilo vola. Snad to nenastane i tady.
Pokud se podaří zrealizovat to co zde píšu, tak vděční lidé rádi přispějí na provoz poradny. Pan Aleš je toho důkazem a patří mu mé uznání.
Společnost je od počátku založení právně pojata jako společnost s ručením omezeným jejímž cílem je vytvářet zisk a zachovat si schopnost se udržet v chodu, aniž by to majitelé museli dotovat. Toto se učí ve škole. Právně je to komerční společnost jako jakékoli jiné s. r. o. Pokud to pánové chtěli pojmout jako neziskové, mohli to založit např. jako zapsaný spolek. Od první chvíle byla patrná tendence, aby si to na sebe vydělávalo, což je pochopitelné. Takže smysl má hledat rezervy uvnitř podnikající firmy, hlavně v majitelích a jednatelích. Nesnažit se peníze získat pofidérní reklamou. Uznávám, že je to nesnadné a nezávidím jim to. Určitě jim patří uznání a poděkování.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny