Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemDůležité Poradna bez reklamy

Těch pohlaví je už mnoho desítek, že zabývat se čtyřmi nebo pěti je jen vyzobávání z nepřeberné škály <autocesnored>. Akorát by mě zajímalo, zda se těm všelikým začínají kromě pipin a pindíků montovat jiné orgány. Protože to, že se psychicky a sexuálně někdo cítí jako kvadropohlavní slepice na paprice se sklony k pedofilnímu helikoptérování, nic nemění na tom, co má v kalhotách nebo pod sukní. A nebo ano??

-----
Pak možná nahlásím na OSSZ, že jsem žena a půjdu dříve do důchodu. Vydělám tak 2 roky a 4 měsíce. Podle zákona č. 155/1995 Sb., konkrétně

Podmínka výchovy dítěte pro nárok ženy na starobní důchod je splněna, jestliže žena osobně pečuje nebo pečovala o dítě ve věku do dosažení zletilosti alespoň po dobu deseti roků. Pokud se však žena ujala výchovy dítěte po dosažení osmého roku jeho věku, je podmínka výchovy dítěte splněna, jestliže žena osobně pečuje nebo pečovala o dítě ve věku do dosažení zletilosti aspoň po dobu pěti roků; to však neplatí, pokud žena před dosažením zletilosti dítěte přestala o dítě pečovat.

není potřeba nějakého rodění, o děcka jsem pečoval/pečovala, stačí být žena. A když to dnes svobodně mohu prohlásit?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...