Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemDůležité Poradna bez reklamy

Reklama je zlo. Reklamu blokujem VSADE - na nete, v mobile, ignorujem ju v realnom zivote, na verejnosti (billboardy, radio, ...)
NIKTO mi nebude podsuvat obsah, ktory ma nezaujima. JA urcim, co chcem vidiet, kedy a kde. NEZAUJIMA ma, ze je za to nejaky prijem - treba najst iny sposob monetizacie. Nie, nepytajte sa ma aky, neviem a nezaujima ma to. Ked je stranka, na ktorej adblock, alebo iny blokator nefunguje, tak na nu nepojdem, pretoze pokial mi bude permanentne podsuvat obsah, ktory ma nezaujima, tak o taku stranku a jej obsah nemam zaujem.
Adblock, uBlock, AdGuard, ghostery a adblock for youtube na desktope, youtube vanced a vivaldi na mobile, v televizore smart youtube next. To su aplikacie, ktore su na dennom pouziti. Ak sa to niekomu nepaci, je to jeho problem. Nastastie som programator, takze si viem upravit aj stranky, na ktore bezny adblock nezabera. Aplikacie v mobile sa tiez daju presvedcit, aby nezobrazovali reklamy. Reklamny hnoj by mal byt zakazany a ilegalny.

Vydieranie typu zaplat, alebo Ti zobrazim reklamu je neakceptovatelne. Nastastie sa tomu da branit. Nie som jediny, kto takto zmysla. Cim viac nas bude, tym skor vymizne tato pliaga. Drobna kontextova reklama mi nikdy nevadila. Tento bordel, ktory funguje dnes, ktory treba zatvarat, ktory zabera polovicu obrazovky, ktory je ozvuceny a pop-upovy, to je cire zlo. A ostatna reklama sa zviezla spolu s tym. Klasika - s jedlom rastie chut. Prevadzkovatelia stranok mohli mat nieco za drobnu kontextovu reklamu, takto nemaju nic a je to vylucne ich problem. Typicky zive.cz a kopec dalsich.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny