Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač do 70 000

Dobrý den, jsem student a šetřím pomalu 3 roky na nový stolní počítač. Našla by se tu nějaká hodná duše která by mi s výběrem komponentů pomohla? Stolní počítač budu používat k hraní her, programování a i občas střih videa i nějaké tvorby grafiky. Taková menší poznámka: Preferuji spíše procesor ryzen, protože nemám v plánu taktovat. Díky moc a doufám, že mi někdo pomůže.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Opravdu nechci zasahovat do tvého finančního rozhodnutí, jen se prosím zamysli před takovouto koupí…
Railee 16.05.2020 16:05
Railee
Dobrý den, jako student mám našetřeno více než 70 000 a myslím si, že investovat do počítače takové…
Fernix 16.05.2020 16:24
Fernix
Windows 10 home dál to snad ani nemá smysl číst. mnoho štěstí trolům v příštím životě. poslední
lední brtník 16.05.2020 18:38
lední brtník

Opravdu nechci zasahovat do tvého finančního rozhodnutí, jen se prosím zamysli před takovouto koupí nad jednou věcí - jestliže jsi student a tři roky šetříš, má opravdu smysl cpát tolik do něčeho, co za pět let bude mít velice zlomkovou hodnotu? Dá se vzít PC za 50 (či jinou částku), které vlastně nebude o tolik horší. V těchto číslech už každý malý upgrade stojí hodně peněz. Ani neodpovídej, jen se nad tím zamysli.

Jinak klidně ohledně výběru také rád pomohu, jak již psal host, co vše se musí do budgetu vejít?

Dobrý den, jako student mám našetřeno více než 70 000 a myslím si, že investovat do počítače takové peníze má smysl. Každopádně děkuji za rychlou odpověď : OS: Windows 10 home 64 bit( Mám nabootvované na flash) Monitor: https://www.czc.cz/msi-gaming-optix-mag241cr-led-monitor-24/245557/produkt ( Cena má být jen za počítač doplňky jako monitor a klavesnici, myš, sluchátka do ceny nezapočítavám) . Ještě bych Poprosil jestli je možné aby trošku svítil takže nějaké RGB. Děkuji Fernix

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru