Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje reverzní hledání kontaktů podle sekundárního čísla

Ahojs, Občas potřebuji na telefonu vyhledat podle zadaného telefonního čísla, kterému kontakt patří ( nazval jsem to reverzní hledání). Zřejmě to není uplně běžná funkce, takže asi jediný způsob je spustit z hlavní obrazovky widget Hledání - > Kontakty, začít psát číslo (skvělé je, že to hledá posle substringu, takže nemusím řešit předčíslí nebo +420)..

Ale je zde jeden zásadní problém: Ignoruje to druhé a další číslo kontaktu, takže se takto dá najít kontakty podle jeho prvního uloženého telefonní čísla (u kontaktů, co mají víc telefonů)

Nevíte, jak tento problém vyřešit se zachováním více čísel u jednoho kontaktů?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já aplikaci Telefon nemám. Mám jen položku menu Kontakty. (je to o slovíčkách - aplikace beru jako *…
kapole 18.05.2020 08:28
kapole
Jo ty máš ještě Symbian? Tak to nemůžu sloužit. poslední
Wikan 18.05.2020 08:41
Wikan

Já aplikaci Telefon nemám. Mám jen položku menu Kontakty. (je to o slovíčkách - aplikace beru jako *.sis(x), co jsem si stáhl a nainstaloval, zbytek jsou pro mě položky menu nebo built-in aplikace, které nejdou smazat, jelikož jsou neodělitenou součástí). A samozřejmě v Kontakty reverzně hledat nejde. (Ostatně bych se o tom zmíle, pokudy by hledání takto šlo a neobtěžoval bych se přes Hledání)

Já to hledám tím, že prostě v aplikaci Telefon to číslo začnu psát. Ale co jsem zkusil, tak to prj hledání v kontaktech funguje taky. A nemyslím si, že bych měl nějakou nestandardní aplikaci.
Honor View 10 s Androidem 9

(abych byl úplně přesný, "položka menu" "Telefon" je aktivní pouze při aktivním hovoru)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru