Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak odstranit nežádoucí program/software

dobrý den,potřebuju pomoc byl jsem na této stránce ***
a tam jsem si neco stahl a ten instalátor mi do počítače nainstaloval asi 8 programů a ty jsem hned odinstaloval ale určitě v počítači neco zůstalo protoze jako první mi přestal fungovat windows defender a psal že toto spravuje váš IT spravce a nemohl jsem zapnout ochranu ani kontrolu a ted nemohu ani otevřít nastavení síte a internetu (když to chci zapnout musím to napsat do nabídky start)
a tak přemýšlím jak vymazat šklodlivé softwary prosím o radu nevíte nekdo o nečem (Poznámka: našel jsem neco jako Main Services a když jsem se to snažil odinstalovat tak mi byl odepřen přístup) děkuji za rady.
A zálohu systému na tu dobu nemám přitom windows prý sám delá zalohy ale me to ukazuje jen ár dní staré i když jsem rozklikl všechny zálohy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V tom prípade jedine retroaktívne späť z niektorého funkčného bodu obnovy. Bol vykonaný radikálny z… poslední
Nuda 21.05.2020 05:30
Nuda

V tom prípade jedine retroaktívne späť z niektorého funkčného bodu obnovy.

Bol vykonaný radikálny zásah do Registrov určite čističom, tunítkom, antitelemetickým SW, známy v širokej verejnosti pod ozn. servera *** s množstvom sofistikovaného bloatware inštalovaného na pozadí. A tak to má byť, rozvŕtať dôkladne kapitaľistickú, buržoáznu špinu v podobe americkej, nechcenej, protisociaľistickej W10, ktorej v našom zriadení prevychovávaných občanov eštébákmi, inteľigentnými, VŠ vzdeľanými poľitikmi štátostrany, v sľušej spoločnosti "pšenka nepokvete".

Čistá inštalácia ťa určite neminie, na to dám do pľacu svajó lečó. Hustýýý.

-----

Ak sa chceš ihrať s bezpečnosťou W10, Defenderom, doplnením Firewall, je tu klikajúci, farebný pamlsok v podobe Hard_Configurator_setup(x64)_5.0.0.0.exe:

https://hard-configurator.com/
https://hard-configurator.com/download.html

Pre začiatok spusti profil ozn. pod: Value OFF, teda s príponou All_OFF.hdc

Lebo sa ti zablokuje v prípade nastavení ON aj Sphincter ani (zvierač ritný). Defender môžeš manuálne nastaviť rad radom po políčkach na ON, ako aj pridať do Firerewall všetko v buttonoch označené, ako zelené puntíky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru