Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak donutit Windows vytvořit AP na 5GHZ .... + volba kanálu

Mám problém, v Win 7 když přes hostednetwork vytvořím Wifi síť, tak běží na 2.4GHz, jde o Intel 8260AC, hledal jsem volby v Upřesnit- Konfigurovat ,ale IBSS kanál se týká adhoc (a je jen do 11) a preferované pásmo nic nemění. Vtipné je, že tam je sice ještě ve volbách režim auto/Ht/VHT, ale to se týká jen v režimu klient. Nebo je tam režim wifi,ale na výběr je kombinace A/b/g.ac chybí.

Přitom v režimu klient není problém, karta se k ac připojí v pohodě ( a jede to bídných 15 MB/s, Což umělo 802.11n před 7 lety, ale to je jen poznámka bokem - omezení AP - 1 stream a patrně 40MHz šířka místo 80).

Jak donutit tupý windows nebo tupý intel a nastavit, aby nejenže běžela síť na 5GHz ale i v režimu AC a ?? (a režim MCS 433 Mb/s, dovolí li šum?) ... Tj režim 80MHz. nechci už moc? karta to má umět

Vtip je, že primitivní karta za 300Kč volbu režimu (a,b,g,n,,ac) má v Zařízení-Konfigurovat-Upřesnit a co je klíčové, že se to aplikuje i na režim hostednetwork.

S tím souvisí: potřebuji, abych si mohl zvolit číslo kanálu. Nevím kde. V zmíněném property listu to není (rsp se to týká jen adhoc a do čísla 11-2.4GHz)

Děkuji za odpovědi erudovaných lidí

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny