Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vrátit HLASITÝ hovor na TICHÝ?

Zdravím všechny. Občas jsem si dala hovor na HLASITÝ, aby to slyšeli i ostatní, kteří to slyšet měli a pak jsem to vrátila. Jenže teď mi to vrátit nejde, když mám hovor, tak to slyší i okolí. Nevím, co se stalo. Půjde to nějak vrátit? Mám mobil LG G2 (D802). Poraďte, prosím. Děkuji.

Předmět Autor Datum
Klídek, toto by se mělo projevit jen u aktuálního hovoru (soudím podle doby dotazu a mé odpovědi, už…
dzjork 28.05.2020 13:21
dzjork
Každý další hovor začíná jako hlasitý.
Ramgada 12.06.2020 08:17
Ramgada
Musíš to otestovat v testovacím hovoru - ať ti někdo, kdo je u tebe, zavolá a ty budeš studovat co j… nový
Aleš 12.06.2020 09:22
Aleš
Nenapsala jsi, jak jsi to vypínala dříve. V návodu je toto: [90452-navod-pro-lg-g2-d802-popis-nasta… poslední
IQ37 12.06.2020 09:34
IQ37

Klídek, toto by se mělo projevit jen u aktuálního hovoru (soudím podle doby dotazu a mé odpovědi, už jsi musela domluvit) , čili další hovor opět bude začínat se sluchátkem. Toto chování nemá permanenci totiž.

Zmáčknu to samé tlačítko , kterým jsem to zapl (akorát soudruzi podělali jednu věc, při aktivním hovoru to je pravé funkční tlačítko - Telefon-Reproduktor), zatímco při vytáčení na levém

Musíš to otestovat v testovacím hovoru - ať ti někdo, kdo je u tebe, zavolá a ty budeš studovat co je napsáno na displeji u tlačítek. Mělo by tam být něco jako ZTIŠIT, tím se to nastaví natrvalo zase na sluchátko.

Nebo další možnost - podrobně si projdi menu nastavení hovorů. Někde tam bude zatržený hlasitý odposlech, tak ho musíš odfajfkovat. Pokud to tam nenajdeš, tak to opravdu chce hledat důkladně VŠUDE, může to být i někde, kde by tě ani nenapadlo, že by se na to dalo kliknout. Už jsem měl v ruce pár takových mobilů, kde nějakou funkci schovali opravdu hodně důkladně. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru