Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Šablona webu zdarma

Mas dve moznosti:

bud si najdes nekoho, kdo pro tebe a tvou malirskou firmu webove stranky udela a neco te to bude stat. (Nesetri, prezentace musi vypadat k svetu, jinak ti zakazniky neprinese.)

Nebo si web pro firmu vytvoris sam, potom te to bude stat nejakou namahu, protoze se to proste musis naucit. Jestli ocekavas, ze tomu nedas ani den nejakeho uceni se a nekde neco zadarmo stahnes, muzes si byt jist, ze vysledek bude tristni a spis ti to zakazniky odlaka nez prinese. Je to na tobe.

Bud muzes mit na webu jen jednoduchou prezentaci v HTML, neni jednodussi jazyk na nauceni. Nehledej sablony, ponor se do toho a za 14 dni muzes zacit tvorit sam vlastni web. Nebo muzes uvazovat o strukturovanejsim webu a potom, aby ses nemusel norit do taju skutecneho programovani, vyuzij nektery z dostupnych redakcnich systemu (Prestashop, Joomla, apod.), jen to na web nainstalujes a potom si web vytvoris v tom, take je treba se k tomu neco naucit, ale da se tak pomerne profesionalne vyhlizejici web stvorit bez toho, ze bys tomu predtim musel venovat rok zivota a zvladnes to sam.

Takze projed na webu navody, pohledej nejake tutorialy na youtube a smele do toho.

https://www.jakpsatweb.cz/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny