Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde nainštalovať aktualizacia windows 10

V I. rade skontroluj, či máš dostatok voľného miesta na primárnom oddiele C:\

Minimum voľnej-voľnosti musí byť 30GiB lebo si do rootu stiahne Inštalátor desiny 5GiB rozbalených ISO / ESD a spol. súborov a tiež musí zostať nutné minimum 21GiB na oddiele C:\ pre zložku WindowsOLD.

V II. rade odinštaluj veškeré AV prípadne zmrdov z radov tunítiek, blokátorv Telemetrie a spol., i keď možno bude neskoro, lebo tieto xindle vykonajú nezvratné zmeny v Registroch W10, ktoré môžu eliminovať, brániť inštalácie záplat, aj veľkej záplaty.

V III. rade ak sa ti nebude dariť, je nutné spraviť úplne čistú inštaláciu z ISO W10_2004 na bútovacej fleške s vymazaním nultého sektora zavádzača na pevnom disku nástrojom z dielne MS: Diskpart.exe - Clean - NTFS. Sprav si najprv bitovú zálohu systémových oddielov.

ISO na fleške vyrob Rufus pre MBR, v Bios vypni SecureBoot a prepni sa z UEFI a LEGACY, kvôli inštalácie MBR na pevný disk. (GPT je na domáce použitie zbytočný moloch nasekaný v zavádzači v prípade, ak nevyužívaš viac, ako štyri primárne oddiely x64 bit. OS a veľkokapacitné disky. Tiež je diskutabilná GPT bezpečnosť).

------------------

V prípade, ak dokážeš vyčistiť systém, použi číňana: Dism++ v lište Options - Expert mode - zaklikaj všetky štvorce.

V zložke C:\Windows\servicing\LCU\*.*

zmaž všetky Rollupy /balíky záplat/

Ak sa ti nebude dariť mazať kvôli permissions, otvor cmd.exe, ako Správca!!! a paste - vlož, okopči do čierneho okna tento text:

takeown /f "C:\Windows\servicing\LCU" /a /r /d y
icacls "C:\Windows\servicing\LCU" /grant:r administrators:F /t /l
rmdir "C:\Windows\servicing\LCU" /s /q y

Enter, bude mazať balíky spolu so zložkou dosť dlho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny