Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čo patri do noveho PC

Dobry den kupil som si novy herny Počitač a chcel by som sa spytať čo je bezpečne použivať začnem hrami cracknute vs kupovane na internete je kopec člankov kde sa piše že je cracknute hry funguju lepšie ako kupovane napriklad som sa dočital že kupovany Max payne 3 sa neda dohrať a cracknuty sa dohrať da ja sa tomu nerozumiem preto sa pytam či je bezpečne hrať cracknutu hru napriklad s cztorrent alebo si ma hru radšej kupiť cez steam epic games uplay ?? Dalej sa chcem spytať či je možne cracknutu hru streamovať alebo s nej pridavať videa na youtube alebo twich ?? Chcel by som sa spytať aj na Emulatori nakolko som si kupil velmi vykony PC ktory by vraj mohol zvladnuť niektore ps3 hry cez emulator su emulatori bezpečne a legalne ? Posledna otazka ktory ativirusovy program je najlepši kludne môže byť aj plateny ak to ma pomôcť ochraniť môj pc ? Je niaky program ktory by som si mal nainštalovať aby som môj pc udržal v dobrom stave ? Dakujem za každu radu je to môj prvy herny pc nikdy som nekupoval PC za 2000e takže budem rad za každu radu vopred dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Cracky v sobě často mají "dárečky", které v počítači mít nechceš. Emulátory samy o sobě můžou být be…
Wikan 01.06.2020 09:09
Wikan
Strašně mě mrzí, že se zde furt prezentuje jedna lež, a že cracky mají v sobě dáreček. To není a neb…
jezekhifi 01.06.2020 09:17
jezekhifi
Nikdy to nebyla pravda? Chceš říct, že jsi vyzkoušel všechny cracky na světě a v žádném nebyl problé…
Wikan 01.06.2020 09:33
Wikan
Ne všechny, ale na ty kvalitní hry co se obvykle stahují. Typu Crysis celá serie, Far Cry, Hal lafe,…
jezekhifi 01.06.2020 09:37
jezekhifi
No a jak tazatel pozná kvalitní crack? Jak ho odliší od něčeho, co se za něj jenom vydává? poslední
Wikan 01.06.2020 10:15
Wikan

Cracky v sobě často mají "dárečky", které v počítači mít nechceš.
Emulátory samy o sobě můžou být bezpečné a legální (ale taky nemusí), pokud ale nebudeš vlastnit originální hru, tak to legální určitě nebude.
Antivir nepotřebuješ.

Strašně mě mrzí, že se zde furt prezentuje jedna lež, a že cracky mají v sobě dáreček. To není a nebyla nikdy pravda! Probudte se.

Pro tazatele já měl problém s kupovanou hrou (nechtěla jet pod Win 10) a až po stráhnutí cracklé a hacknuté jede jak s praku, takže si vyber.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru