Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Android 10 (One UI 2) - zobrazení baterie při dobíjení

Dobrý den,

Předem chci říct, že je to něco zcela odlišného, takže to nesouvisí s touto otázkou, i když se jedná o baterii na stejném OS.

Známý má Samsung Galaxy A40, na který vyšel upgrade na Android 10 cca na konci dubna. On si teda na aktualizace moc nepotrpí a upgrade provedl hlavně proto, že měl možnost. Přesto se mu v této verzi líbí to, že se baterie zobrazuje při dobíjení, i když vypnete displej respektive po vypnutí displeje se zobrazuje černá obrazovka pouze s ikonou baterie. Díky tomu máte jednodušší přehled, kolik jste baterie dobily a taky jestli je zcela dobitá.

Tahle funkce se mi taky líbí, bohužel můj mobil (Samsung Galaxy A10), na který vyšel upgrade cca v polovině května, nic nezobrazuje.

Známý mi řekl, že nic neměnil a fungovalo to okamžitě po upgradu, přesto jsem to zkoušel hledat v nastavení a nic nenašel.

Jediný důvod, který mě napadl, je AMOLED displej, který zobrazuje skutečnou černou, proto to model bez tohoto displeje neumožňuje, i když má stejný OS. V tom případě by to neměl mít ani Samsung Galaxy A20e, který je trochu lepší než ten můj, ale AMOLED displej taky nemá. Ale neznám nikoho, kdo má takový mobil vlastně ani nikoho, kdo má ten můj.

Proto se chci, prosím Vás, zeptat, jestli je to skutečně souvisí s AMOLED displejem, nebo tím disponují všechny modely se stejným OS a problém je někde jinde?

Děkuji

Předmět Autor Datum
Ano, souvisí to s AMOLEDem, stejně jako "Always on". Potom je to v Nastavení > Zobrazení > Zobrazit…
brain_overflow 02.06.2020 13:29
brain_overflow
Ano. Na Samsung Galaxy A40 tato volba je, ale u mého není. V tom případě to fakt souvisí s AMOLED di… poslední
MichalDM 02.06.2020 19:53
MichalDM

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru