Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BROWSER GOOGLE CHROME

Čo hovoríte na prehliadač od Google?
Mňa osobne "dostal" okamžite....ten jeho minimalizmus je úžasný, a rýchlosť načítavania stránok je myslím si tiež dosť slušná. Som zvedavý ako bude vyzerať finálna verzia, keď už Beta je super:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Připadá mi dobrý, obzvlášť když uvážím, že je to teprve beta, a určitě se ještě bude hodně vylepšova… poslední
Eva_M 08.09.2008 08:07
Eva_M

Připadá mi dobrý, obzvlášť když uvážím, že je to teprve beta, a určitě se ještě bude hodně vylepšovat. Věřím, že svůj okruh uživatelů si najde a že rozhýbe "válku" prohlížečů směrem k větší spokojenosti uživatelů.

Na druhou stranu si říkám, jestli by se mu dostalo takové pozornosti médií i uživatelů, kdyby jej ve stejné kvalitě vyprodukovala neznámá firmička odněkud z Tramtárie...? O takovém prohlížeči bychom se možná ani nedozvěděli. Případně by o něm vyšla jen krátká zprávička na PC serverech a zase by bez většího ohlasu zapadla, protože nových SW a utilit je stále hodně a nikdo nemá čas všechno sledovat a zkoušet. Je tedy velmi pravděpodobné, že vám i mně leckdy uniknou velmi zajímavé kousky sw, o nichž se někde ve spěchu dozvíme, protože nemáme čas si s nimi pohrát a než se k tomu dostaneme, dostane se k nám řada dalších informací o jiných zajímavých sw...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru