Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak stahovat z torrentu

Dobrý den Stáhnu torrent otevřu v utorrent 3,5,5 a píše mi to hledání peerů 0% a vedle v záložce je stahování (1) neaktivní (1) na cz torrent jsem účet aktivoval pomocí sms Moc děkuji za rady

Předmět Autor Datum
Kde nic není, ani čert nebere.
L-Core 06.06.2020 12:30
L-Core
Jak říká L-Core. Potřebuješ aktivní seedy,pokud nejsou,nestáhneš nic.
ajavar 06.06.2020 12:31
ajavar
Zkus qBittorent, zrovna na cztorrentu nejsou verze uTorrent 3.x.x podporovány, protože mají špatnou…
stylar 06.06.2020 12:34
stylar
Super funguje to děkuji :-)
zetecc 06.06.2020 13:01
zetecc
Vůbec mi nejde na rozum, že dnes ještě někdo warez stahuje z torrentů. Stejnou věc přece může najít…
L-Core 07.06.2020 08:20
L-Core
Třeba proto ze narozdil od share serveru se na torrentech (i na public trackerech) dodrzuje, minimal…
CalebCox 07.06.2020 09:09
CalebCox
Při stahování dat torrentu ale data torrentu sdílet nemusíš. Stačí použít torrent klienta, který sdí…
kacikac 07.06.2020 10:26
kacikac
O tom, že torentový klient lze nastavit tak, že nic neuploaduje, jsem slyšel. Zkušenost nemám, ale t…
L-Core 07.06.2020 10:40
L-Core
Osobně jsem zvědav, jak dlouho tento stav (nepostihování downloadu) potrvá To by museli pozavírat k… poslední
sambilionk 07.06.2020 12:42
sambilionk

Vůbec mi nejde na rozum, že dnes ještě někdo warez stahuje z torrentů. Stejnou věc přece může najít i na share serverech; tam alespoň cizí autorská díla nesdílí a pokud na něj zakleknou, způsobená škoda a trest bude každopádně nižší. Při počítání škody, jak to provádí OSA a podobní, klidně několikařádově.

Třeba proto ze narozdil od share serveru se na torrentech (i na public trackerech) dodrzuje, minimalne u medialnich souboru, jmenna konvence, takže to stahovani lzeve veliceslusne mire zautomatizovat - cozje skvele naprikíad u serialu. Nedokazu si představit ze bych zabíjel cas tim to hledat, stahovat, rozbalovat, prejmenovavat... A jestek tomu hledat titulky....
Bohužel u videa stale neexistuje VOD poskytovatel ktery by nabizel vetsinu obsahu. Pokud se někdo takovy objevi, nemam problem prejit na predplatne, tak jak jsem to jiz pred nejakou dobou udělal s hudbou

A nelegální software? Z toho jsem dávno vyrostl, vse mam legalni

Při stahování dat torrentu ale data torrentu sdílet nemusíš. Stačí použít torrent klienta, který sdílet neumí (nebo v něm jde úplně zakázat sdílení včetně optimistic unchoke). Takový torrent klient se dá sehnat nebo se dá naprogramovat.
Další, ale nedokonalá, i když účinná, je v případě privátních trackerů možnost si vytvořit vlastní lokální announci, která vyfiltruje a pošle torrent klientovi jen seedery.
A můžeš mi dát odkaz, kde u nás OSA vyčísluje škodu způsobenou pouze za stažení? Ve smyslu pouze u někoho, kdo něco odněkud stáhne. Co si pamatuju, u nás v ČR se vždy řešilo jen sdílení/upload a tedy řešili se pouze uploadeři a u nich se vyčísluje škoda pomocí počtu stažení.

O tom, že torentový klient lze nastavit tak, že nic neuploaduje, jsem slyšel. Zkušenost nemám, ale tipnul bych si, že většina lidí i uploaduje. Když upload zakážou všichni, torrent skončil.
.
Já nepíšu o tom, že OSA žaluje stahování. Píšu o tom, že kdyby se tak stalo, při stažení "udělal škodu" jen 1x. Při normálně používaném torrentovém klientovi uploaduje, pokud by uploadoval mnoha lidem (a BFU o tom nic moc neví, ve škole se dozví, že "tím programem budeš stahovat zadarmo"), žalobci s chutí spočítají škodu za každého z nich.
Ale máš pravdu, nenapsal jsem to jasně a jednoznačně. Osobně jsem zvědav, jak dlouho tento stav (nepostihování downloadu) potrvá.

Osobně jsem zvědav, jak dlouho tento stav (nepostihování downloadu) potrvá

To by museli pozavírat každým státě min půlku obyvatel kdyby chtěli trestat za stahování a defakto i sdílení.Kdyby to skutečně chtěli zarazit tak už dávno nějak odstavili Torrenty a i Uložto Fatshare atd a to nemluvím o tom jak si s klidem dávaj lidi celý filmy na YT třeba nebo možnost koukat na ně někde jinde a to i novinky.Nějaký pokusy už byli ale ne moc úspěšný to zatrhnout.=D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru