Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledá se expert na registry

Ahoj,chytřejší,tak jsem si blbec v SW Advanced System Care nejnovější verze neprozřetelně nastavil max.ochranu a od té doby mi některé programy neukládají na disk.Zřejmě kvůli zvýšenému ,,zabezpečení''.Akorát to zřejmě vymazalo položky v registru,protože jsem ve vlastnostech disku nastavil všude (administrátor,user,system)úplné řízení,takže tím to není.Některé programy jsem i přeinstaloval,v domění , že se v registru znova objeví,ale ani to nepomohlo.Zkoušel jsem i změnit disk na stahování a v těch programech v nastavení složky (a disku) pro stahování.Prostě to není v přístupu k disku,ani to nejde znovu vytvořit v registru přeinstalací těch programů.Můj laický názor je,že by bylo zapotřebí vytvořit ručně v registru ty položky k těm programům,které odmítají ukládat cokoli na disk,což neumím a proto se do registru nehrabu.Nejde jen o stahovací program,ale třeba i o tiskárnu a scaner.Jinak mám Win 10 Home /64bit v.1709.Díky za všechny rady.

Předmět Autor Datum
Moj odborny nazor je, ze mas prestat pouzivat nezmysli typu ASS a programy znovu nainstalovat a vset…
fleg 07.06.2020 10:18
fleg
Nainstaluj Windows znova nebo je vrať do doby, kdy to fungovalo. Když slyšíš nějaké hlasy, které tě…
karel 07.06.2020 10:21
karel
Pokud přeinstalace programů nezabrala, zkus body obnovy z doby před tou aplikací ASC, jinak budeš mu… poslední
L-Core 07.06.2020 10:26
L-Core

Pokud přeinstalace programů nezabrala, zkus body obnovy z doby před tou aplikací ASC, jinak budeš muset asi přeinstalovat Windowsy. A rovnou nasadit novější build než 1709, klidně 2004. Předtím si sežeň všechny potřebné ovladače.

Příště nebudeš nesmysly jako ten Advanced System Care používat, přesvědčil ses na vlastní kůži o důsledcích. Svou zkušenost šiř dál, zachráníš tím další lidi od podobného průšvihu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru