Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pameť v telefonu

Přeji pěkný nedělní večer,

mám mobil - Huawe Y6 Pro.
Telefon mi ukazuje Využité místo 8,61, ale když označím všechny složky uvnitř a dám vlastnosti, vyjde mi z toho 1GB.

Ano, vím, že něco zabírá instalace OS a podobně, ale myslím si, že značnou část zabírají zbytky po smazaných souborech či podobný bordel, je to možné?
Je nějaký jiný způsob než tovární nastavení, který by mě mohl podobných "zbytků" zbavit? Či tam žádné podle vás nejsou a Android si zkrátka 7,61 GB z 10 GB paměti zabírá pro sebe?

Jde mi o to, že podle mě i telefon v poslední době jede pomaleji než jel předtím. Pokud se ptám na špatném místě, poraďte mi, prosím, kam se mohu s tímto dotazem obrátit. Díky.
Změna kategorie, původně: Software (karel)

Předmět Autor Datum
To celkovy misto bude to co ten telefon ma za datovy prostor. No ted jsem koukal a u toho telefonu… poslední
RedMaX 07.06.2020 22:38
RedMaX

To celkovy misto bude to co ten telefon ma za datovy prostor.

No ted jsem koukal a u toho telefonu pisou 16GB, v realu je to nejakych 14GB mista na uplne vsechno. Android predpokladam, ze vic jak nejake 4GB nesezere, odhad. Pak tam mas nejake aplikace, ktere jsi si tam pridal, tam je otazka, kolik to dela a zbytek budou proste nejake data.

Telefon jsi uspesne pripojil k pocitaci, tak se snad muzes podivat na jednotlive slozky, ktere kolik zerou mista. Ve slozce Android a data je vetsina nastaveni programu, to urcite nemaz, jinak si to muzes projet, a presunout treba na PC ty veci a kdyz tam nic vhybet nebude, tak je potom smazes uplne.

Co fotky, nemas tam hromadu fotek?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru