Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herny notebook alebo stolny pocitac

Celkem jednoduse: Na hry potrebujes vykon. Stolni pocitac s rozumnou grafickou kartou ti da za stejne penize vyrazne vetsi vykon, nez notebook - a stolni pocitac ti za relativne rozumne penize muze dat i vykon, jaky ti zadny notebook proste dat nemuze. Takze rozhodne chces stolni pocitac. Notebook je pro tebe a tyto ucely predrazena nouzovka se spoustou omezeni.

(notebook na hry by mel smysl pouze pokud bys to potrebovala furt tahat jak kocka kotata a vse co ti patri nosila v krosne na zadech - pokud vahas mezi stolnim pocitacem a notebookem, tak neni o cem premyslet a vyhrava stolni pocitac na cele care.)

To same pro monitor vs. televize - z hlediska her je televize predrazena nedokonala nahrazka (pricemz vetsina vyhod televize je pri hrani her nevyhodou - maji proste zcela jine urceni a tim padem jsou optimalizovane na zcela jine parametry)

Ano, muzes na hry pouzit stary notebook a jeste ho pripojit k televizi - u opravdu hodne starych her to mozna bude jedno (napriklad takovy PacMan :) - u starsich her to nejak pujde, i kdyz se to bude sekat, obcas to spadne a obraz nebude stat za moc (i kdyz poridis novy "vykonny herni" notebook a novou televizi) - u novych her ... to nema proste cenu.

Nebo za stejne penize (ci levneji) poridis stolni pocitac a monitor, kde ti pojedou i nove hry bez problemu, a starsi jako blesk a usetris si spoustu starosti, kompromisu a vztekani. Jen to holt nestrcis do kabelky a nezahrajes si Pacmana ve vlaku.

Ona i hodne high-end sportovni kolobezka na rovine nepredjede prumerny skutr, natoz rozumnou motorku. I kdyby ta kolobrnda byla kompozitotova a z kosmickych technologii a stala 10x vic, nez dospela motorka. Tak stejne nepredjede. Jen se bude lip prevazet ve vlaku.

(A to mam notebooky v oblibe a poslednich asi 5-10 let mi prave nejaky notebook slouzil jako "hlavni pocitac" a delal jsem na nem veci, o ktere se tu vetsine lidi ani nezda. Stejne jsem mel ve vsech oblibenych lokalitach pro nej monitor, klavesnici a mys. A stejne na novejsi hry proste nemel a nema. Jen je prenosny. )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny