Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Projektor neklonuje cez HDMI

Mám už dlhší čas problém s pripojením rôznych NTB s WIN10 k dataprojektorom cez HDMI. Notebooky su rôzne, aj dataprojektory. Bez problémov bežali a klonovali obraz cez HDMI a zrazu prestali... určite sa nepokazil ani kábel ani výstup. Premietajú len rozšírenú plochu a obrazovku na projektore. Už som skúsil všetky nastavenia rozlíšenia, vždy projektor zdetekuje, nájde ho aj v správcovi zariadení, vidím ho aj ako druhý monitor, ale keď dám duálne zobrazenie, obraz nevysiela. Po win update som nahodil originál ovládač a ani to nepomohlo. Tak už fakt neviem, čo s tým. Tam, kde sa to dalo riešiť VGA-HDMI redukciou, tak som to spravil, ale na niektorých miestach to nejde. HDMI kábel je iba 3m, tak ani v tom by nemal byť problém. Ďakujem za rady, už ba som tento problém konečne rád doriešil :-(, ale všade dostanem len "fundovanú" odpoveď WIN+P :-)

Předmět Autor Datum
Také mě to občas dostane do svízelné situace,ale týká se to režimu druhého monitoru-tvrdohlavě zobra…
Kampus 12.06.2020 11:32
Kampus
Rastart nepomohol a pobehal som všetky možnosti, nastavil dual, jedna obrazovka,rozšírená plocha, po… poslední
Matesko 12.06.2020 11:43
Matesko

Také mě to občas dostane do svízelné situace,ale týká se to režimu druhého monitoru-tvrdohlavě zobrazuj na první a v špatném rozlišení.V prvé řadě zkus restart.Ne vždy to pomůže,ten problém se vždy vrací.
Proto doporučuji pomocí Win+P postupně projet všechny režim(Clone,Druhá,Rozšířená).Když změním 2 režimy,tak se to opraví zase to nějakou dobu jde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru