Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nefunkčnosť použitia USB 3.0 vstupov na boot

Pretože nechcem niečo robiť na 50%. Z toho čo viem tak tie 3.0 USB vstupy mu občas mali problém vziať USB 3.0 a občas mu tam šlo len USB 2.0 čiže že to nechce vôbec bootovať z tých trojkových USB je až druhoradé. Každopádne nemôžem to nechať tak a musím sa aspoň pokúsiť to fixnúť. Spravil som teda nakoniec ten update biosu, ešte mi ostáva to otestovať či to už funguje správne. Update biosu ale neprebiehal podľa plánu čo vidím ako problém. Síce všetko v biose vyzerá že funguje ale nechcem nič riskovať. Vedel by teda niekto poradiť či je to vporiadku?

Pred aktializáciou biosu: https://i.imgur.com/1165meH.jpg
Po aktualizácií biosu: https://i.imgur.com/uRYoreq.jpg

Postupoval som presne podľa pokynov výrobcu lenže pri prvej časti aktualizácie spustenej z "5fcn95ww_public 64bit" to malo reštartovať počítač a znova v OS navoliť druhú časť "5fcn95ww_private 64bit". Pri prvej časti to hodilo chybu https://i.imgur.com/DYWHs7G.jpg
Proces inštalácie tej druhej časti neprebehol vôbec a ak ho teraz spustím tak sa spustí okno s oznámením https://i.imgur.com/9gnY9uH.png po pol minúte to prestane hľadať a hoci to aj navolím znova na možnosť "FLASH" tak sa nič nestane, žiaden reštart ani nič podobné.

Je teda ten BIOS aktualizovaný alebo nie?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny