Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 50" monitor nebo TV na hry

Zdar,

chci si poridit neco s 4K na sledovani videa v MKV + VoD a hlavne hrani her. Pocitam ale, ze zatim tam pojede vetsina veci na 1080p, to 4K treba vyziju nekdy v budoucnu, ale hardware na 4K ted nemam. Co se tyka parametru tak ted hraju na obycejne 42" TV (1080p/60Hz) a nepotrebuju vic. Spis by mi slo o obraz, aby byly pekny barvy a tak.

Nasel jsem tenhle monitor:

55" Dell C5519Q

Normalni konferencni, ale nejaky clovek na netu psal, ze na tom hraje na PS4 a uplne v pohode. Cena 22.500 Kc je asi tak ten strop, co bych byl ochoten dat.

Ma to 1xDP a 2xHDMI, coz potrebuju, protoze bych vyuzil minimalne dva zdroje signalu a kdybych nahodou nekdy v budoucnu nejakou konzoli nebo neco, tak ty tri vstupy se hodi.

-----

Otazka na zkusene poradniky, jestli byste to videli jako dobry napad nebo byste preferovali neco jineho, nejakou TV a tak. Ohledne te velikosti, mne by se nejvic pozdavalo 50", vetsi moc ne, ale ten monitor jsem nasel jen v 55" variante, coz by bylo naproste maximum, vetsi nelze. Vyhoda monitoru je, ze se nemusi platit TV poplatky, televizi sledovat nechci, cimz bych v budoucnu usetril.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny