Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může SMS být antidatovaná?(Telefon nebery hovory,zprávy o zmeškaném a pozdě)

Nerozumím jedné věci:v18:21hodin se mi přišla SMS, že mi někdo volal v 11:34 hodin (v podrobnostech zprávy je čas 11:35).Telefonu permanentně věnuji pozornost,takže by mi SMS neušla a také jsem ho měl zapnutý, dokonce jsem v 11:02 volal někam.Jak si vysvětlit takové zpoždění?Může být datum a čas SMS antidatované?Nebo jinak:obsahuje příchozí SMS údaj o čase(nemyslím text zprávy), který může být nastaven do minulosti?

Celou bizzarnost potrhuje, že ve stejný okamžik 18:21 přišla druhá SMS (běžná zpráva),tedy se mi objevily 2 současně.Čas zprávy 14:22.

Může tohle být nějaký bug v síti nebo nějaký bug telefonu(že se tam seknul nějaký daemon fronty událostí nebo jejich prezentace v grafickém rozhraní). Pak ale stejně je záhada,proč by se mi to neobjevilo jako nepřijatý hovor,ale přišla zpráva.

Není to poprvé,co se mi někdo snažil dovolat a nedovolal se mi i když přesto jsem měl telefon hned u sebe.Tehdy mi SMS(se stejným zněním" Zmeskane/Missed:číslo,čas,Odesláno zdarma") přišla ale hned a v zápětí jsem ji volal.

Nestává se to rozhodně pravidelně a spíš máločasto.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny