Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebooku do 20 tisíc

Tady si fakt clovek prijde jak u debilů. Pubertaci co maj korona volno, nikdy v ruce ntb nemeli a jen beznazorove opakujou to same jak papusci, co se tu pisou zdejsi "odbornici" herni notebook = požár. 20 Tisic je dost velka castka na to, aby tam dal nejakou externi grafiku, kdyz pise ze si na tom chce neco zahrat, kor kdyz za chvili vyjde ps5 a to budou jiné nároky na pc hry, aby nemusel ten notebook s milovanou integrovanou grafiku vyhodit oknem. Kdyz se to zacne prehrivat na ultra a řvát jak stíhačka, a nebo nedej boze to bude majitel v rozehřáté posteli s ucpanou spodni ventilací notebooku pod dekama ignorovat, tak muze pocitat s budoucimy problemy (artefakty atd... ale malokdo umi zabrat notebooku aby se posral po par mesicich, to spis na zdejsim foru je obliba nadavat na notase...)
Tak si bud stahne detaily, -> nebo si nainstaluje omezovač FPS. <- (od te doby co ho mám, tak notebook na mě ještě neřval s jeho větrákama na 100%)
V teto cenove relaci bych v obchode zaskrtl notebooky s grafikou gtx 1650/1060,1050 uhlopřičku 17.3 kvůli lepšímu chlazení, a pak muzes v benchmarkach porovnavat procaky, a vybrat ten notas s nejlepsim, a opet porovnavat podle svych pozadavku...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny