Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zverejnené telefónne číslo na internete

Dobrý deň, pred časom som si všimol že https://www.slando.sk/ zkopíroval viac ako rok staré inzeráty z bazošu kam som v tej dobe pridal aj telefónne číslo. Od tej doby mi sem tam volali čísla zo zahraničia ale posledné dni to začína byť až šialené a telefón zvoní aj niekoľko krát do dňa, je to pochopiteľne otravné. Ten podvodný inzertný portál nemá žiadnu podporu, nieje možné to vymazať. Chápem že je moja chyba že som číslo pred rokom zavesil na internet... Neviem či má niekto skúsenosť že aj bez zavesenia čísla na internet sa k číslu dostanú zahraničný podvodníci/prezváňači čiže nakoniec to prezvánanie môže mať aj iný zdroj ako SLANDO. Číslo ak dám blokovať tak to nemá efekt pretože vždy volajú 1x z rovnakého čísla, rovnaká je v aktuálnej dobe len predvoľba ktorá je anglická. Mám mobil značky Xiaomi.

Existuje spôsob ako automaticky blokovať zahraničné predvoľby okrem +421 / +420 ? K operátorovi 4ka sa mi zatiaľ nepodarilo dovolať a chcem to čo najskôr vyriešiť. Úplne ideálne by bolo totálne zablokovať všetky čísla s inou predvoľbou ako CZ/SK pretože načo by som komunikoval s niekým kto má predvoľbu Juhoafrickej republiky alebo inej krajiny kde absolútne nikoho nepoznám...

Předmět Autor Datum
Prezvananie z cudzich cisiel je bezne, s db tel cisiel sa kupci bezne a moje firemne cislo ma XY deb…
fleg 19.06.2020 09:28
fleg
Někdy to dělám i u známých čísel s tím označením debil:-))) poslední
skrob 19.06.2020 09:42
skrob

Prezvananie z cudzich cisiel je bezne, s db tel cisiel sa kupci bezne a moje firemne cislo ma XY debilov, ktory ma denno denne otravuju s roznymi ponukami.
Riesenie je jednoduche...tych cisiel nie je tak vela, ja si ich ukladam (vacsinou debil1 debil2 a pod), takze po case sa ti to vyfiltruje. Obcas zavola novy debil a pribudne na zoznam.
Android ma navyse funckiu blokovania cisla, takze ak si ho ulozis a das blokovat uz sa ti nedovola.
Staci byt trosku trpezlivy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru