Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozdíl mezi podmínkami Přesměrování hovorů (Mimo Dosah/Nedostupný)-živé hovory,zmeškaná

Řeším v telefonu přesměrování hovorů (v kategorii Hlasové / Data&Video / Fax).Mám tam tyto situace:
Všechny(All)-bez komentáře
Je-li obsazeno(If busy) - pokud právě hovořím\divert incoming callwhen you are in call
Pokud Nepříjímá If not answered)-pokud nepřijmu po určité době(po jaké době,kdo ji určuje)
*Je-li mimo dosah(If out of reach):Divert calls when device is switched off or out of network coverage.\Přeměrování hovorů-máte-li vypnutý přístroje nebo seš mimo oblast pokrytí sítě.
*Není-li dostupný(If not Afailable):Divert unanswered calls or divert calls when your device is busy or out of network coverage.\Přesměrování nepřijatých hovorů nebo volání máte-li obsazeno nebo se necházíte mimo oblast pokrytí sítě.

Zajímaly by mě poslední dvě označené hvězdičkou.
Je rozdíl mezi vypnutým přístrojem a oblas mimo sít nějak rozlišitelná zevnějšku?

Dál se chci zeptat,proč tam je poslední volba - Není-li dostupný,což by mělo jít docílit kombinací If Busy a If out of reach.Nebo to bude rozdílné?

A na závěr,jestli existují "2 režimy":
Funguje přesměrování na živé hovory když někdo volá,v ten samý okamžik to zvoní na přesměrovaném čísle ale i když mi někdo volal,udělal se zmeškaný hovor,tak se mi nějak informace o zmeškaném hovoru dostane na přesměrovaném čísle?Tedy jestli existují tyhle 2 režimy:pro momentálně vytáčené hovory a pro již zmeškaná volání.

Předmět Autor Datum
Máte někdo k tomu informace? poslední
Kampus 23.07.2020 14:32
Kampus

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru