Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hladam editor videa

Hladam jednoduchy editor videa (format mp4) ktory je zdarma a ktory dokaze odstranit z videa zvukovu stopu a nahradit ju inou zvukovou stopou. Zaroven by som chcel aby nedoslo k prekodovaniu daneho videa, takze aby kvalita zmeneneho videa ostala na tej istej urovni ako bola povodna kvalita. Existuje take nieco vobec?
Vdaka

Řešení:

V tom prípade pokial naozaj potrebuješ iba pridať/ubrať/vymeniť zvukovú stopu a nepotrebuješ to video strihať a nejako upravovať, tak máš MKVToolnix asi najjednoduchšiu možnosť. Ak by bolo treba audio nejako posunúť kvôli synchonizácii s videom, to tam vieš nastaviť tiež.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Používám jednoduchý, zdarma i pro profi práci KdenLive https://kdenlive.org/en/ . V Linuxu ho mám i…
Rce 22.06.2020 15:13
Rce
Nevypadá špatně. Já řádím často v OpenShot (vypadá to podobně) https://www.openshot.org/
Kráťa 27.06.2020 17:15
Kráťa
OpenShot je takový slabší kamarád KdenLive, má podstatně méně možností, dovede však různé animace. A…
Rce 28.06.2020 00:15
Rce
Pinnacle funguje vyborne, jenze pod Windows. Na linux snad ani neni a pres WINE zdaleka holt vsechno…
RedMaX 28.06.2020 00:29
RedMaX
To vím taky, že Pinnacle je jen pod Widlema. Ale ani pod nima pořádně nefungoval, padá to naprosto n… nový
Rce 29.06.2020 00:55
Rce
Na tohle úplně bohatě stačí Movie Maker (součást Windows zadarmiko). Je to jednoduché. Obrázek (návo…
Kráťa 27.06.2020 17:13
Kráťa
Movie Maker také někdy fungoval? Mi se to na delších videích vždy zhroutilo. Když jsem chtěl něco na…
Rce 28.06.2020 00:18
Rce
V XP SP3 snad už byl docela použitelný ale osobně jsem ho použil snad jen třikrát, z toho jednou, ab… poslední
ml1 29.06.2020 14:25
ml1

OpenShot je takový slabší kamarád KdenLive, má podstatně méně možností, dovede však různé animace. Ale každému vyhovuje něco jiného. KdenLive je takový lepší a funkční Pinacle (Pinacle je pro mne sprosté slovo, páč nikdy pořádně nefungoval, jedině na špičkově nadupaném stroji). Z profi nelineárních střižen (nelineární = že nezničí vstupní soubory, lineární = provádí střih přímo na vstupním souboru) je Cinelera a její fork Lumiera, obé pod GNU.

Pinnacle funguje vyborne, jenze pod Windows. Na linux snad ani neni a pres WINE zdaleka holt vsechno nefunguje.

OpenShot ma podle me vyhodu, ze je jednoduchej a naucis se s nim nejsnaze a jde tam udelat temer vsechno, co clovek bezne muze potrebovat. Kdenlive ale taky nezpochybnuju, taky slusnej program, oboji ma instalacku jak na linux, tak na Windows.

To vím taky, že Pinnacle je jen pod Widlema. Ale ani pod nima pořádně nefungoval, padá to naprosto neočekávaně. Potřebuje to nejnadupanější hardware, pak to fungje. S Widlema jsem místo toho používal Cybershoot PowerDirector (nebo tak ňák se to jmenovalo).
Na Linuxu používám KdenLive, jsem naprosto spokojen. Pakli někdo nepotřebuje nic extra, OpenShot možno jen doporučit, spolehlivý, rychlý.

Movie Maker také někdy fungoval? Mi se to na delších videích vždy zhroutilo. Když jsem chtěl něco na rychlo jen tak střihnout, abych to mohl vokázat, vždy to končilo sprostým nadáváním. Někdy mne Movie Maker donutil na počítač i křičet. Ale léta už Widle nepoužívám, tak to mohli vyspravit.

V XP SP3 snad už byl docela použitelný ale osobně jsem ho použil snad jen třikrát, z toho jednou, abych si to vyzkoušel a dvakrát, protože nic jiného nebylo. Měl jsem za to, že v novějších verzích neni (přesně v souladu s politikou m$: vyladit a zabít), ale nijak jsem po tom nepátral. Co pracuju s videem, mám koupený pinnacle a také programy, co se dávaly k CD/DVD/BD mechanikám (nerovision, roxio, cyberlink), takže jsem se k tomu masochozmu nikdy nemusel uchylovat. Docela dobře se mi pracuje v DVDStyleru, ten je zadarmo. Movie maker byl takový moc microsoftí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru