Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlevnější neomezené volání

Myslel jsem si, že jsem našel tu nejlepší službu pro neomezené volání, když jsem našel Viber s cenou €6/měsíc, ale ukázalo se, že cena bohužel odpovídá kvalitě hovoru. V porovnání s kvalitou hovoru u klasického operátora je na tom Viber dost špatně. Všechno je sice slyšet, ale o příjemnou kvalitu zvuku se rozhodně nejedná. Mohli byste mi doporučit nějakou jinou nejlevnější službu pro neomezené volání, se kterou máte zkušenost a víte, že kvalita hovoru je dobrá?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pausal u operatora. Akurat nesmies brat tie z cennika. Ja mam momentalne neobmedzene volania/sms/mms…
fleg 23.06.2020 07:57
fleg
Akurat nesmies brat tie z cennika. A to se dělá jak?
mif 23.06.2020 08:34
mif
Moznosti su dve...bud si spravis turistiku, cize prestupis k inemu operatorovi, ktory ti vacsinou po…
fleg 23.06.2020 09:08
fleg
jsem zjevně ovečka v medvědím kožichu. jestli mě něco nekonečně sere, je smlouvání jak na muslimácké… poslední
lední brtník 25.06.2020 00:10
lední brtník

Pausal u operatora.
Akurat nesmies brat tie z cennika.
Ja mam momentalne neobmedzene volania/sms/mms za 15 eur (s dph) a k tomu 5GB dat.
Bezna cennikova cena je 30 eur.
Hovor cez netovu sluzbu nebude nkdy aky kvalitny ako hovor cez klasicke volanie.

Moznosti su dve...bud si spravis turistiku, cize prestupis k inemu operatorovi, ktory ti vacsinou ponuka nieco lepsie.
Castokrat sa stane, ze pocas prestupu (niekedy po nom) zasiahne retencne oddelenie povodneho operatora a dostanes ponuku, co sa nedmieta.
Napriklad je som takto dostal ponuku na jedno z mojich cisiel na 100min za 5 eur, aj ked oficalna mi nkali 50min za 10 eur. Taky maly zazrak...aj ked retencne oddelenie mi volalo, ked som uz vchadzal do predajne noveho operatora dokoncit prenos cisla.
Druha moznost je, ze u nas si casto operatori najimaju externe nadhanacske firmy. Tie dostanu zoznam cisiel konkurencie a volaju, ci nechces prestupit. Tieto kampane trvaju vacsinou par tyzdnov a opakuju sa....zalezi ake velke cislo prilevu novych zakaznikov chce operator vykazat.
Po 2 rokoch sa da vacsinou akcia predlzit, ak vsak operator protestuje a chce ta dat na vyssi pausal za vyssiu cenu vraciame sa na uvod...bud spravis turistiku, vyhrazas sa odchodom, alebo jednoducho odides z principu.
Je to samozrejme trosku o stasti, ale mna uz takto oslovili za posledne 2 roky 3x a posunul som cislo, z ktoreho mi volali aj znamym...ti ich oslovili, ze aj oni chcu taku akciu a aj ju dostali, pretoze nadhanacske firmy su platene od poctu "pretiahnutych" zakaznikov;o).
Priznam sa, ze nechapem ako moze dnes niekto platit meacne 30-40 euro za to iste, co mam ja za 15 a este sa tvarit, ze je to ok.
Cenniky na weboch operatorov su naozaj len pre ludi, co nic neriesia, beru dotovane telefony, alebo su proste ovce.

jsem zjevně ovečka v medvědím kožichu.
jestli mě něco nekonečně sere, je smlouvání jak na muslimáckém trhu, jestli nemají nějaké podpultové tarify a že jako přejdu jinam.
neznám větší a nedůstojnější hnus.
nemám nic proti hromadným cenám a přiměřené slevě. uráží mě zrůdný nepoměr ceníkových a podpultových cen u nás. (kterými se chlubil babiš, že vyjednal pro své ministerstvo a sponzorovaných právě těmi ovečkami)

zaměstnavatel taky nabízí nějaké ty jejich neveřejné tarify, které jim já odpoledne dotuju jako soukromý zákazník. v tom je ten princip, že mi to vadí, že o ty jejich výhody nestojím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru