Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem integrovaná nebo externí zvuková karta

1) pardon, ale ty už nevíš, na co se tu ptáš?

chtěl jsem se zeptat zda investovat do základní desky s lepší zvukovou kartou (ALC 1220) nebo koupit externí, konkrétně mi byla doporučena tato...

2) když zmiňuju integrovanou zvukovku, psal jsem dvakrát o normálním výrobci základních desek, umíš číst. nevím co máš, tvoje stará deska mě logicky nezajímala když hledáš novou.
například pokud máš na základě "doporučení" z lživě desku gigabyte, je možné, že u staré zvukovky slyšíš praskání, gigabyte byli proslulí špatnou konstrukcí = mizerným vedením audia, a to je slyšet i u blbých mp3.

3) proto jsem tě vyzýval použít mozek:
- kvalitě tvých hudebních zdrojů přizpůsobit výběr zvukovky. pro mp3 až cd nic nevyčítám tvé uvažované alc1220, místo řádově naddimenzováno smsl-audio, vždyť ty nesmyslné parametry vidíš sám. u boardu jen upozorňuju na volbu výrobce.
- k tomu vyhovují i té současné bedny
- pokud neustále vytahuješ jednotlivé rádoby "kvalitnější" náhražky, které např. kvůli lepšímu odstupu používají jiné zapojení vstupů a jiné konektory, musíš tyto odlišnosti svých náhražek brát v úvahu, jestli ti ty komplikace stojí za to a co ve skutečnosti přinesou - jestli při kvalitě svých hudebních zdrojů nějakou změnu na tom reprákovém konci uslyšíš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny