Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejvýkonnější základní deska pro PC s podporou windows 7

Zdravím.
Dokázal by někdo z Vás určit, jaká je nejvýkonnější základní deska pro stolní PC ale ještě s podporou windows 7 (resp. základní deska do které lze nasadit nejvýkonnější komponenty)? A jakou čekat životnost pokud půjde o repas?

Chci si poskládat "nové" PC ale s Windows 7. Chci aby bylo co nejrychlejší. Finanční limit v podstatě není. Nemusí se připojovat do Internetu. Určení mj. střih videa, práce s grafikou a 3D modely. Bude potřeba jak hodně výpočetního výkonu, tak místa a ramky.

Díky pokud někdo bude umět dobře poradit. Ano jsem odpůrce windows 10 a pro práci jsou pro mě nemyslitelné - díky za pochopení.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To sú kecy okolo W10 nepredstaviteľnej k práci na rozdiel od "genitálnej" W7. Ešte si mal napísať,…
Nuda 12.07.2020 08:41
Nuda
Docela by mě zajímalo, jestli tyhle trolly platí nějaká agentura nebo existují prostě tak nějak sami…
Šmejd 12.07.2020 12:27
Šmejd
Ty aj skutočne pracuješ na PC, okrem výroby kvalitného hifi stereo-gramo 3D 5K videa na integrovanom… poslední
Nuda 12.07.2020 13:16
Nuda

To sú kecy okolo W10 nepredstaviteľnej k práci na rozdiel od "genitálnej" W7.

Ešte si mal napísať, mňa to na tej desine nebaví, ja to celé pri odpornej, americkej, kapitaľistickej desine neviem pochopiť....

https://sourceforge.net/projects/windows-10-lite/files/

LiteW10 by pánkovi sadla k jeho urputnej práci na raketovom HW?

Však beztak si obslužný SW určený k svojej individuálnej práci naťaháš z *exe inštalačiek od tretích výrobcov do systému, takže s OS Windows bežiac na pozadí, nejako móooc otravne nebudeš v kontakte či je to W7 alebo W10.

Preto sa to volá po americky, po buržoázne, v preklade: "Operačný systém".

Ty aj skutočne pracuješ na PC, okrem výroby kvalitného hifi stereo-gramo 3D 5K videa na integrovanom SW z dielne MS pre W7, hľadáš finálne výpočty kvantového pola zjednoteného všehomíra, či sa len hraješ s briblblými, širinou marionou poskakujúcimi pimprlatami na monitore?

Potom potrebuješ HW pre najúspešnejší, najstabilnejší systém na trhu, ktorým bou, je a bude OS WXP_NT, tam to fičí, ako raketa, aj špitály, hospice na ňom porád idú, a ako je nám v zdraví stále dobre sveta žiť. Presne, ako boľo dobre sľušným, poctivým, pracovitým občanom za zľatých komunistov. Aj mľiečo, chľebík boľ v dostať kúpiť ľacných obchodoch nebyť tých mľadých, neskúsených sopliakov v novembri 1989, ktorí bľaho národa v jeho radostnom rozvoji celé pokazili.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru