Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem EPS - UPS s bateriemi "venku", nahrada za Cyberpower cps5000pro?

K plne spokojenosti pouzivame jako zalozni napajeni tydlec EPS - https://ups.heureka.cz/cyberpower-cps5000pro - bedna ke ktere se pripoji 4x 12V aku, a v pripade vypadku to na ne jede klidne radove v hodinach. Jde pripojit baterie s kapacitou do aleluja, je to stavene na trvaly chod, vystup cisty sinus, v podstate offline/line interactive UPS s regulaci vystupniho napeti (prepinanim odbocek na trafu), s bleskurychlym prepinanim na zalohu pri vypadku. V neposledni rade to snese na vstupu libovolny mrdnik z elektrocentral ktery korektne prepina/udrzuje vystupi napeti v rozumne toleranci....

...jenze, Cyberpower akosi nepremava (netusim co se s nima deje), nedodava, nejsem tohle uz schopen sehnat. Napada vas nejaky smysluplny ekvivalent? Nejsem schopen najit nic smysluplneho, co by toto dokazalo nahradit. Nezajima zadna UPS s vyrdzi v radu minut, chci baterii baterrií externe, s kapacitou aby to utahlo treba 2-3kW nejmin hodinu, radeji dve.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru