Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fedora Linux: po odpojení disku se ihned zapne a připojí

Jsou toho schopni naprogramovat spoustu, ale nikdo neni schopen naprogramovat vsechno naraz a nikdo by to ani nebyl schopen pouzit naraz. Takze kazdy system ma nejake priority, nejakou logiku, ktere se vicemene drzi a nejake moznosti, jak si veci prizpusobovat. A system od systemu se to lisi. A podle toho alokuje lidske i jine zdroje.

Jsi si naprosto jist, ze jsi pochopil, jak tam vsechny veci navzajem souvisi? A jake jsou ty dulezite body a myslenky? Ucelem linuxu neni byt windows zdarma, ze to v mnoha ohledech ma obdobne moznosti ci schopnosti je castecne nahoda, castecne historicka nutnost. Ze se to v mnohem razantne lisi je samozrejme, protoze to vychazi ze zcela jinych predpokladu a cilu. Kdyz bude trojkolku navrhovat vyrobce automobilu a vyrobce motorek, tak to pokazde bude mit tri kola, ale vnitrnosti a zakaldy budou zcela jine k- od zrejmych na prvni pohled - volant, nebo riditka? - az po konstrukci motoru, ovladani rychlosti, reseni naklonu v zatackach - motorkari budou predpokladat, ze se ridic i vuz nakloni, automobilove, ze naopak ridic i vuz budou sedet rovne ... Takze prenaset zvyky a ocekavani nemusi byt cesta k uspechu - spis to vzit od zacatku a jit cestou vzajemneho prizpusobovani.

Linux umoznuje neuveritelne mnoho veci prizpusobit uzivateli, muj desktop by ti asi prisel jako z jine planety a stejne tak me by tvuj idealni desktop naprosto zoufale nesedel. Uz treba jen ohledne ocekavaneho chovani disku pri pripojeni a ocekavaneho zpusoobu odpojovani. (nebo 100+ jinych ocekavanych ci pozadovanych vlastnosti.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny