Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se naučit psát javascript pro TamperMonkey a Greasemonkey?

Ano, musel jsem odlehčit. I když je vůle, tak při startu raketoplánu je nováčkovi nacházejícímu se kdesi u dna rakety vždy horko, nejenom kvůli neabsolvovanému výcviku.
Námitku uznávám. Nicméně se stále snažím udržovat potřebnou jazykovou úroveň poradny a to slušným a svérázným výrazivem. Je pravda, že jsem slušný světoběžník mezi zeměmi a kontinenty. Registrovaný účet tu snad ještě někde mám, ale kdesi zapadl kvůli jistým jedincům. Pamatuji přezrození lidského jádra v místní poradnu. Jak jsem již naznačil, jsem kmet, který se jen občas splet... :beer:

Pane, to není o funkcích ani o titulech, je to o lidech! :i:
Snad se mi tu nějaký ochotný a schopný programátor ozve... :beer: Úplně bude stačit někdo, kdo je schopný psát krátké javascripty pro TamperMonkey/Greasemonkey.
Jsem si dobře vědomý, že když si někdo zamane, tak to tu zvrhne v nesmyslné ataky ve smyslu "placená služba", hodina programátora za 5000 Kč a podobně. Raději dodám, je to pro soukromou potřebu. Snad si vlákno, poradna a admini udrží svoji úroveň. ;-)

---------------------------------
Stává se mi, že "svéráznost" umožňuje velmi rychlé vyhledání informaci v mé místní historii komunikace pomocí paměťových háčků ve stylu mistra Poka. Mimochodem, dost tomu napomáhá pan Google, který to tu má velmi dobře načtené.

Admina ještě prosím o opravu nedoklepu v předmětu vlákna. Chybně javascipt, správně javascript. Snad to někdo dočetl až sem. Díky za váš čas. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny