Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se naučit psát javascript pro TamperMonkey a Greasemonkey?

Děkuji! :beer:
Omlouvám se, ale tohle nezvládám. Viz poznámky pod čarou *.

Prosím o skript pro změnu barvy textu pozadí tak, abych si sám mohl do kódu zadat vstupní barvu pozadí určenou ke změně a požadovanou barvu pozadí na výstupu.

1)
Poslední úprava způsobila šedé pozadí. Musím si to dost zvětšovat do velkých písmen, protože jsem zrakově K. O. ::) Mám vypnuté skripty z předchozích úprav. Potřebuji bílé pozadí. Nechápu co přesně způsobuje to nechtěné šedé pozadí. Testoval jsem to tak, že jsem nasadil skript pouze dvou řádků kódu z poslední dnešní úpravy, který řeší zobrazení do plné šíře displeje.

2)
Snažil jsem se u předchozí úpravy se změnou barvy textu přijít na to, jak zadat barvu původní (vstupní byla modrá) a jak zadat barvu novou (po změně černá). Nezvládl jsem to. Obávám se, že tohle je nad mé schopnosti a možnosti.
Prosím o skript pro změnu barvy textu z modré na černou tak, abych si sám mohl do kódu zadat vstupní barvu ke změně a požadovanou na výstupu. Snad jsem dobře dohledal, že by to mělo jít přes "hex colour". Změním si tak červený text na černý.

3)
Ještě prosím, kdyby to šlo trochu odsadit aby text nebyl přiražený k levé a pravé hraně displeje, když to čtu v jednom sloupci přímo na monitoru.
Nejlepší pro mne bude, když si budu umět nastavit číselně v kódu šířku okraje okolo textu v záhlaví + zápatí + na levé straně + na pravé straně.

------------------------------------------

*
U předchozích úprav jsem pochopil, že se jedná o "pár řádků" kódu. Ne, nemyslím si, že je to snadné, určitě to vzalo čas na přemýšlení a vytvoření. Tohle je pro mne španělská vesnice a lenost v tom není. Doufal jsem, že vysleduju jisté souvislosti, snažil se upravit kód, ale vždy s chybami a bylo to k ničemu. Jediné co jsem zvládl, že v předchozím kódu jsem pochopil, že "elm" lze nahradit za "elementary".

Připomíná mi to vyšší programátorskou při konfiguraci jednotky Mikrotik. Vítězem se stali američtí okupanti s Ubikvítí. ;-)
Analogicky, zde je vítězem pan Wikan, kterému jsem vděčný a děkuji... :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny