Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se naučit psát javascript pro TamperMonkey a Greasemonkey?

Dobrý den, je tu nějaký znalec schopný pomoci mi napsat snad jednoduché javascript kódy, které by bylo možné úspěšně použít přes pluginy TamperMonkey a Greasemonkey?
Cílem bude mírně upravit vzhled stránky zobrazované u uživatele, pro jeho osobní potřebu.

Zoufale se ptám, je nějaký nástroj umožňující naprostému laikovi ve stylu wysiwyg zadat co a proč se má v pluginu se stránkou stát a tím se dostat k výstupnímu javascript kódu?

Kdysi jsem se naučil základy programování, je to ale dost let a jsem skoro kmet. Nicméně vím, že mi zůstala schopnost logického a analytického myšlení.

Raději férově na rovinu položený dotaz, než se neumětelsky plácat. Rozhodně se nebráním vzdělávání se, naopak jej velmi vítám. Věřím, že se chytnu a osamostatním se v psaní kódu. Prosím, mohl by mi pomoci někdo ochotný, když jsem v těžkých začátcích? Dobrý parťák vítán!
Děkuji. :beer:

---------------------------------------------------
Šel jsem do sebe. Změnil jsem původní předmět dotazu z "Jak napsat javascipt pro TamperMonkey a Greasemonkey?".
Laicky tuším, že bych měl začít od HTML, CSS a postupovat dále. Prakticky jsem cizinec na cizím kontinentu a potřebuji se domluvit rukama a nohama... :i:

Změna předmětu, původně: Jak se naučit psát javascipt pro TamperMonkey a Greasemonkey? (host)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny